Lifestyle

Îți dorești să ai gene mai lungi fără să fii nevoită să aplici rimel sau să le ondulezi? Iată aici cea mai simplă soluție pe care o poți alege!

În zilele noastre majoritatea femeilor au un program foarte încărcat și se confruntă cu lipsa timpului alocat frumuseții lor. Aplicarea genelor fir cu fir este o metodă rapidă prin care poți salva timp prețios și te poți bucura de cele mai frumoase experiențe, fiind încântată în fiecare secundă de aspectul tău.

Iată avantajele impresionante ale aplicării genelor fir cu fir

1. Aplicare ușoară și rapidă

Aplicarea genelor se poate face atât în orice salon de înfrumusețare, cât și în propria ta casă. Singurele lucruri de care ai nevoie sunt penseta pentru aplicarea genelor fir cu fir și adezivul special pentru fixarea acestora. Un prim aspect de care trebuie să ții cont atunci când îți dorești să îți aplici gene fir cu fir este să nu ai aplicat machiaj pe față. După aceea, trebuie să torni o cantitate mică de adeziv special pe o foaie de hârtie prin care sunt trecute vârfurile firelor din setul de gene care urmează a fi aplicate cu ajutorul pensetei speciale. Indiferent dacă îți aplici genele fir cu fir acasă sau alegi să mergi la un salon, Dluxromania.ro vine în ajutorul tău cu o gamă variată de produse pentru aplicarea genelor și nu numai.

2. Aspect plăcut al ochilor

Extensiile de gene fir cu fir te ajută să ai niște gene lungi și frumoase, păstrând în același timp un aspect cât mai natural. Cu ajutorul acestora, ochii tăi vor rămâne mereu conturați indiferent dacă participi la un eveniment cu prietenii, în familie sau în interes de serviciu, fără grija aplicării și înlăturării rimelului. Extensiile de bună calitate nu îți vor lipi genele între ele, vor avea un aspect ordonat și nu ți le vor afecta pe cele naturale, întrucât adezivul special de aplicare este recomandat și persoanelor cu ochi sensibili, deoarece nu irită pleoapele și este invizibil.

3. Menținerea acestora este de lungă durată

Durabilitatea genelor aplicate fir cu fir este mult mai mare prin comparație cu genele de tip bandă. Acestea pot rezista până la 3-4 săptămâni, în timp ce genele de tip bandă pot rezista până la 3-4 zile. Iată câteva propuneri în vederea creșterii durabilității :

·   În primele 2 zile contactul cu apa se va efectua cu prudență;

Cele mai citite articole

·   Evitarea folosirii demachiantelor uleioase;

·   Atenția acordată frecării excesive a pleoapelor.

Doar dacă respecți aceste minime recomandări, vei reuși să-ți menții forma dorită a genelor pe o perioadă cât mai îndelungată.

Acestea fiind spuse, extensiile de gene fir cu fir sunt alternative foarte bune pentru a economisi timp și bani. Acestea îți vor reduce din timpul acordat aplicării de mascara și, în același timp, aspectul ochilor tăi va rămâne natural, astfel fiind mult mai plăcut. Mai mult, bugetul tău nu va suferi o scădere considerabilă, deoarece cheltuielile specifice produselor de make-up vor fi reduse.

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole