Moda

Ce tip de încălțăminte să cumperi în acest sezon pentru băieți și fete?

Pentru sezonul rece, designerii oferă o selecție incredibil de largă de ghete și adidași pentru fete și pentru băieți. La fel ca toamna-iarna trecută, încălțămintea din piele naturală și nubuc nu renunță la pozițiile lor. In acest sezon li s-au alăturat produse din piele întoarsă, cu inserții de velur, denim sau blană. Dintre variantele bugetare, la modă rămân ghetele pentru copii din piele vopsită. Pentru copii, designerii au oferit modele frumoase de iarnă din materiale călduroase. Ghetuțele cu aplicații elegante și decorate cu eroi de poveste vor arăta cel mai impresionant iarna. Părinții iubitori  de pantofi cu membrană se pot bucura și ei. Se pare că aceste produse vor fi în garderoba elegantă a copiilor pentru o lungă perioadă de timp, dacă îi alegi din magazinul online intrend.ro. În plus, în topul modei în această toamnă și iarnă vor fi modele din combinații de materiale, cu șireturi, precum și decorate cu cusături decorative și aplicații.

Ghete la modă pentru fete

Stilurile la modă pentru fete nu pot decât să bucure cu abundența lor de modele. La prezentările de modă pentru copii, tinerele modele s-au încălțat în ghete de diferite înălțimi: de la botine joase concepute pentru vremea fără zăpadă până la produse cu vârfuri înalte, în care fetele sunt protejate chiar și de cel mai puternic viscol. Când vine vorba de moda pentru fete, niciun sezon nu va fi plictisitor, iarna nu va fi monocromă și de aceea nu există niciun motiv pentru a-ți încălța copilul în ceva plictisitor. Designerii au decorat încălțămintea micuților cu decor frumos și imprimeuri elegante. Poți găsi astfel de modele pe site-ul  https://intrend.ro/

În plus, au oferit o gamă cu aproape toate culorile curcubeului într-un număr incredibil de nuanțe și semitonuri. Pentru elevele din acest sezon, designerii de modă oferă încălțăminte simplă clasică sau casual. Dar chiar și încălțămintea pentru copii în nuanțe clasice precum negru sau gri în această iarnă este la modă. Potrivit designerilor, nu ar trebui să arate plictisitoare. Pentru a face acest lucru, creatorii de modă pentru copii au adăugat accente sub formă de șireturi strălucitoare sau decor spectaculos (imitație de petice, inserții metalice) pantofilor simpli într-un stil minimalist.

Ghete la modă pentru băieți

Stilul militar nu se grăbește să părăsească moda bărbaților, inclusiv a copiilor. Dar, pe lângă imprimeul militar, ghetele simple pentru băieți nu arată mai puțin elegant. Principalele culori ale toamnei și iernii, sunt maro, precum și negru sau gri, clasic pentru pantofii masculini, în toate manifestările lor. Cei mai la modă pantofi pentru un băiat activ, pot fi găsiți în magazinul online intrend.ro. Sunt produse în stil sport, deși designerii de modă nu au ocolit modelele clasice mai elegante, care pot fi considerate ca o opțiune pentru pantofii de școală stilați. În ceea ce privește designul, există și tot felul de inserții în produsele pentru băieți și, bineînțeles, șireturi la modă.