Lifestyle

Nailsup.ro pentru ideile tale creative

Manichiură și pictură de Ziua Îndrăgostiților, iridescentă și texturi din piatră de marmură – aceste modele populare de unghii sunt iubite și solicitate în noul an de femeile tinere și mature care iubesc moda. Dacă clientele tale sunt deja gata să-și schimbe ținutele festive pentru ceva nou și interesant, atunci uită de culorile iernii pentru o vreme și visează la o vară fierbinte.

În selecția magazinului online nailsup.ro vei găsi idei creative pentru unghiile naturale și crescute artificial, vei găsi cu siguranță o opțiune potrivită pentru experimentarea și punerea în practică a abilităților tale. Iar produsele de înaltă calitate, profesionale de la nailsup.ro te vor ajuta în acest sens.

Gelurile acrilice sunt un răspuns la dorințele maeştrilor manichiuriști de a combina într-un singur produs toate avantajele a două sisteme clasice pentru modelarea, construirea, întărirea și proiectarea unghiilor artificiale. Aceste produse promit să-și înlocuiască serios predecesorii ( gelurile clasice și pulberile acrilice) și să devină cele mai populare produse ale anului în industria unghiilor. Atât maeștrii practicanți, cât și începătorii au reușit deja să aprecieze toate avantajele noului produs. 

Ce este gelul acrilic și avantajele sale față de gelurile și acrilicele clasice

Gelul acrilic, sau așa cum se numește și combigel, a deschis o mulțime de avantaje specialiștilor în unghii, în comparație cu generațiile anterioare de materiale. În primul rând, maeștrii i-au apreciat cele mai importante avantaje, precum hipoalergenicitatea, siguranța sănătății, economisirea timpului și ușurința maximă de lucru, fiind solicitat atât de începătorii care încă nu stăpânesc toate subtilitățile profesiei, cât și de profesionişti în arta unghiilor. În plus față de caracteristicile tehnologice, acrilicele le-au permis maeștrilor să crească numărul clienților ajungând la fete care suferă de sensibilitate la mirosuri, precum și la femei în poziții interesante și fashioniste sensibile la mirosuri.

Cele mai citite articole

Cea mai ușoară tehnică de aplicare

Lucrând cu gel acrilic, nu trebuie să îți faci griji cu privire la cheltuirea excesivă pe materiale și fluide auxiliare. Procesul de pregătire preliminară a unghiei, extinderea în sine, corectarea și implementarea designului sunt identice cu tehnologia de lucru cu geluri și lacuri de gel. După ce ai acumulat experiență cu aceste produse, te vei familiariza rapid cu utilizarea produselor din magazinul online nailsup.ro.

Industria de înfrumusețare se dezvoltă în pas cu vremurile, oferind în fiecare zi clientelor sale exigente noi proceduri moderne care să le permită să-și păstreze tinerețea și atractivitatea pentru o lungă perioadă de timp. Orice manichiuristă ar trebui să se familiarizeze cu toate subtilitățile și să vorbească despre produse de manichiură și instrumente care vor fi utilizate pentru aceasta. Dar pentru ca efectul să fie cu adevărat uimitor, este necesar să se utilizeze numai produse profesionale de înaltă calitate, care au fost dezvoltate pe baza multor ani de cercetare.

Un stil creativ modern implică o schimbare frecventă și radicală a imaginilor, și prin urmare, la salon, trebuie să ai un sortiment extins de produse de manichiură pentru a putea satisface dorințele celei mai exigente și sofisticate cliente. Pentru fabricarea produselor din magazinul online nailsup.ro s-au utilizat numai ingrediente hipoalergenice, și prin urmare, iritațiile nedorite sunt complet excluse.

Sursa Poză – https://www.freepik.com/premium-photo/manicures-beautiful-pattern-nails_5825110.htm#page=2&query=gel+nails&position=37

Cele mai citite articole