Lifestyle

Idei de manichiură toamnă – iarnă

Numărul mai mic de ore solare îți afectează în mod necesar starea de spirit. Orice pată de culoare îți aduce o doză de hormoni de fericire pe fundalul cerului posomorât.

Când soarele strălucește pe mâinile tale, îți aduce un întreg univers colorat, iar vremea rea ​​nu mai există. Magazinul online rosalind.ro îți oferă instrumente excelente pentru a face față factorilor meteorologici care nu depind de tine, și anume – ojă, gel, ojă colorată Cayac și multe altele pentru o manichiură frumoasă și inspirată pentru sezonul rece.

De regulă, culorile lacului și gelului de unghii în acest moment, sunt în nuanțe de portocaliu, galben, roșu, verde și maro. Anul acesta, însă, hiturile sunt vișiniu, caramel, gri antracit,  scorțișoară, bleumarin, violet închis. Diferitele combinații dintre ele – gradienți, pigmenți sau folii de transfer sunt diverse. Gelurile magnetice cu efect „ochi de pisică” capătă din nou forță în perioada de toamnă-iarnă, iar posibilitățile devin din ce în ce mai bogate – cu ștampile, ombre sau aplicarea magneților în direcții diferite. Cu astfel de produse se obțin rezultate interesante și literalmente nu există limite.

Manichiură pictată

Manichiuristele cu experiență pictează cu adevărat capodopere manuale – frunze de toamnă, peisaje întregi și preludii colorate. Începătoarele pot folosi tatuaje pe bază de apă, care nu sunt inferioare în frumusețe și detalii. Doamnele cu simțul umorului și cu o afinitate pentru roșu, în acest sezon se pot distra cu idei distractive. Manichiura scurtă în culoare închisă este întotdeauna sexy. Chiar și cu o atingere ușor gotică, gelul colorat în mov sau gelul negru pot atrage privirea. Fă picături pe frunze cu un gel de construcție gros, care aproape nu se autonivelează. Îl poți folosi și pentru buburuze și pentru multe alte imagini tematice. Vopseaua profesională cu gel UV este ideală pentru a crea decorațiuni pentru unghii. Gelul UV oferă o pigmentare ridicată, un model fin iar decorațiunile se fac cu ușurință.

Ce instrumente să cumperi pentru unghii?

Prima etapă a manichiurii este tratamentul plăcii unghiilor și cuticulei. Există mai multe opțiuni pentru manichiură: clasică, combinată și hardware. Manichiura combinată combină munca aparatului și a instrumentelor de tăiere, cum at fi foarfece și clești. Alegerea instrumentului este a ta, deoarece doar în timpul lucrului poți înțelege care instrument este cel mai convenabil pentru tine. Setul de manichiură necesită un aparat de manichiură și freze. 

Pe masa oricărui maestru ar trebui să existe cel puțin două lămpi, una pentru iluminat și una pentru uscarea gelului de lustruit. În privința lămpii pentru iluminat fiecare o alege pe cea care este confortabilă pentru sine, principalul lucru fiind ca lumina să fie albă și rece. Alegerea celei de-a doua lămpi trebuie luată în serios, deoarece va fi principalul tău asistent în munca ta. Este imperativ necesar să acorzi atenție puterii, cu cât este mai mare – cu cât timpul de uscare este mai rapid, indicatorul de putere fiind, de asemenea, important datorită faptului că unele geluri și lacuri cu gel necesită o anumită cantitate de wați. Cele mai populare sunt lămpile hibride cu o putere de 24-52 wați.

Sursă foto – https://www.freepik.com/free-photo/beautiful-girl-with-silver-makeup-eyes-metal-nails_11225279.htm#page=3&query=nails+nail+polish&position=1