Cuplu

Practica BDSM si rolurile ei in viata sexuala

Couple lying in bed together, sleeping, arms around each other

Practica BDSM inseamna o intreaga subcultura care extinde granitele a ceea ce este permis in relatiile dintre parteneri. Practica BDSM inseamna o gama intreaga de practici care iti permit sa te distrezi. Ele pot fi asociate cu sau fara sex. Acesta este un pas catre extinderea propriilor limite si calea catre senzatii incredibile, care sunt greu de obtinut in alt mod. Foarte putini oameni se numesc sustinatori ai acestui sistem. Exista comunitati BDSM in toate orasele mari, dar nu sunt numeroase. Oamenii nu sunt intotdeauna pregatiti sa vorbeasca despre dorintele si preferintele lor, ca sa nu mai vorbim de demonstratii in public. Dar, in acelasi timp, aceste persoane practica BDSM acasa. 

Experiente noi, emotii noi

Adeptii BDSM sunt oameni care cauta mereu emotii noi. Datorita subculturii, te poti cufunda cu adevarat in experiente noi, care sunt greu de evocat in alte moduri. Influentele dau un efect hormonal, senzatii emotionale si activeaza fantezia. Practica BDSM este efectuata si de cupluri care s-au plictisit de sex. Dupa ani de casnicie, intimitatea poate deveni plictisitoare. Experientele ajuta la reactivarea pasiunii. Si desi exista o multime de oportunitati, intr-o buna zi, fiecare cuplu casatorit incepe sa devina practicant BDSM.

Eliberarea emotionala 

Un alt grup de oameni care practica BDSM, sunt cei care cauta eliberarea emotionala. In societate, o persoana joaca anumite roluri si devine ostaticul lor. In practica BDSM rolul se poate schimba si poate incerca o noua imagine. De exemplu, un om de afaceri de succes si responsabil, se poate transforma intr-un supus. Drept urmare, pentru un anumit timp, el scapa de povara problemelor, avand incredere in posibilitatile sale. 

Placere in durere

Exista si persoane care cauta placere in durere. Acestia sunt oameni care cauta placerea in durerea fizica si durerea morala. Desigur ca astfel de dureri pot fi primite si din viata reala, dar fara nicio asigurare. Practica BDSM are o serie de restrictii si reguli care o face sigura. Rezultatul durerii in BDSM este o transa speciala si orgasme super puternice. 

Sadomasochism

O alta categorie de practicanti BDSM sunt cei care se ranesc. Astfel de oameni sunt numiti sadici. Insa, in practica BDSM conceptul nu este negativ. Daca o persoana actioneaza in cadrul unui acord si isi controleaza actiunile, aceasta este o sursa de mare placere pentru un masochist. Intelegerea inclinatiilor tale si aplicarea lor corecta, iti permite sa-ti implinesti visele incitante, in realitate. 

Practica BDSM este o delimitare clara a rolurilor intr-un cuplu. Inseamna o serie de practici care au loc intre oameni si sunt definite de niste reguli. In functie de manipularile alese, rolurile sunt distribuite si se discuta limitele interactiunii. Pentru unii practica BDSM este un joc, un experiment usor, iar pentru altii este un mod de viata. 

Femei Moderne

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!