Moda

Rochii de ocazie elegante de la jojofashion.ro

În fiecare sezon, designerii oferă cele mai sofisticate, senzuale și luxoase rochii de ocazie elegante. Aspectele delicate pentru 2020 sunt feminitatea și seducția, minimalismul și eleganța, strălucirea metalelor prețioase și motivele florale. Fiecare rochie este o capodoperă creată pentru a înfrumuseța o femeie, pentru a-i accentua farmecul și simțul impecabil al stilului. Rochiile ușoare, grațioase și romantice din magazinul online JojoFashion au devenit unele dintre tendințele sezonului 2020-2021. Sunt țesute cu pliuri aerisite și țesături fine și sunt decorate cu finisaje delicate, romantice. Opțiunile interesante sunt cu o fustă multistrat și linie A, modele cu curele subțiri, decupaje pe spate, decolteu seducător. Rochiile de ocazie elegante sunt croite cu fuste aerisite, romantice care adaugă un sentiment de măreție și eleganță.

Gingășia este atinsă nu numai prin croială, ci și prin paleta de culori care personifică, de asemenea, aspectul seducător și diafan. Nuanțele proaspete de fildeș, albastru pal, roz deschis, crem și alte culori pastelate adaugă un farmec aparte rochiilor elegante de ocazie. Stilul de lenjerie este un alt mod de a crea un aspect senzual, delicat și ispititor. Rochiile elegante de ocazie se disting prin croială laconică, curele subțiri, țesături din satin. Modele interesante sunt cele cu tăieturi asimetrice, spectaculoase, inserții translucide seducătoare și o combinație de texturi.

Paiete, strasuri pentru rochii de ocazie elegante

Cele mai citite articole

În sezonul 2020 – 2021, designerii oferă opțiuni foarte sofisticate și ușor extravagante. De exemplu, aplicații de pietre și paiete. Pietrele pot avea diferite dimensiuni. De asemenea, sunt amplasate în zona decolteului și pe mâneci, pe bust și fustă. Pietrele creează un decor elegant, luminos și luxos, iar rochiile amintesc de ținutele chic Great Gatsby. O astfel de ținută poate fi susținută  cu o podoabă pentru păr. Finisajele cele mai tradiționale, sunt paietele și strasurile. Splendoarea strălucitoare a cristalelor acoperă rochiile cu ornamente complicate și modele laconice. Soluțiile delicate sub formă de margini subțiri, precum și corsete, mâneci și șolduri complet acoperite cu pietre, sunt în tendință. Piatra aplicată pe o rochie elegantă devine emoționantă. Fire delicate de țesături cu paiete cad adesea pe mâneci și pe spatele gol, iar o împrăștiere ușoară de pietre individuale poate acoperi fusta. Acest decor completează bine rochiile cu fuste aerisite cu falduri grațioase sau minimaliste, pe corp.

Principale tendinţe

Principalele tendințe la modă în sezonul 2020 – 2021, se remarcă prin dantelă, rochii elegante translucide, cu umeri deschiși sau spate gol, drepte și cu volane, cape, pelerine și trene detașabile, motive florale din dantelă, finisaje din dantelă, decolteu adânc, în formă de V, tăieturi alungite pe picior.

Fiecare rochie elegantă de ocazie din magazinul online JojoFashion merită toată atenția. Rochiile din dantelă sunt clasice pentru evenimentele de seară, și nu sunt inferioare altor modele. Ținutele cu două straturi, cu o căptușeală opacă și un top ușor din dantelă sunt încă în tendință. Căptușeala în nuanțe nud arată cel mai picant, creând iluzia unui corp gol. Printre motivele țesăturilor din dantelă, se evidențiază modelele florale care rămân relevante.

Cele mai citite articole