Cuplu

Sexul tantric pentru experiente profunde de dragoste

Sexul tantric este ideal pentru cei care nu urmaresc un orgasm rapid, dar le place sa anticipeze procesul si sa se bucure de el cu grija. Sexul tantric isi datoreaza o mare parte din popularitate cantaretului Sting, care a vorbit odata despre un maraton de dragoste de sapte ore cu sotia sa. Mai tarziu, idolul milioanelor a explicat: la ora sapte a intrat cina si ne uitam la televizor. Si acesta seamana mai mult cu adevarul. De fapt, in sexul tantric, actul sexual in sine dureaza de la 15 minute pentru incepatori pana la 2-3 ore pentru maratonistii cu experienta.

Ce este sexul tantric si de ce sa-l incerci

Cuvantul „tantra” are mai multe variante ale traducerii literale din sanscrita: „tesatura”, „fir pe care este insirat ceva”. In sens figurat, ne referim la o anumita energie primordiala si nesfarsita care patrunde si leaga toate vietuitoarele. Invatatura complexa si extinsa a tantrei, a aparut in urma cu cateva mii de ani in India si apoi s-a dezvoltat in budism. Ea afecteaza toate domeniile principale ale vietii umane, iar practicile sexuale sunt o parte importanta, dar nu cea principala a predarii.

A te implica in sex tantric inseamna a lucra cu energia sexuala masculina (Shiva) si feminina (Shakti) pentru cresterea spirituala. Prin contopirea intr-unul singur, partenerii obtin iluminarea maxima. O persoana moderna nu are timp si nu simte nevoia sa se cufunde intr-un sistem invechit. Este suficient sa scoti ceva util de acolo, de exemplu, ideea unui act sexual lent. Sexul tantric ajuta la intarirea conexiunii emotionale cu partenerul si este util pentru sanatatea generala.

Ce trebuie sa stii?

Cele mai citite articole

Sexul tantric implica antrenamentul de baza al corpului si mintii. Pentru ca acesta sa functioneze, ar fi o idee buna sa inveti sa meditezi in avans, sa faci exercitii de respiratie si sa faci stretching. Vei avea nevoie si de timp pentru pregatire (de preferinta cel putin doua zile) si pentru procesul in sine (cel putin doua ore). O camera confortabila, unde nimeni si nimic nu-ti va distrage atentia. Un partener permanent cu care ai o relatie pe termen lung si de incredere. Cei care abia s-au cunoscut nu sunt prea potriviti pentru sexul tantric, deoarece scopul sau este intimitatea emotionala profunda.

Cum sa-ti pregatesti corpul?

Pentru inceput, poti sari peste acest punct. Dar pentru cei care se straduiesc sa atinga culmile sexului tantric, este necesar sa ia in considerare anumite caracteristici. Sexul tantric nu trebuie facut pe o masa de bucatarie, pe un pat care scartie sau o canapea prabusita, incomoda. Fara colturi ascutite si sunete straine neplacute – totul in jur ar trebui sa se adapteze la placere si liniste. Incearca sa creezi o temperatura confortabila. 

Daca in camera este o atmosfera fierbinte si infundata, aeriseste camera. Daca este echipata cu aer conditionat, mentine temperatura intre 20-22 grade C. Aprinde lumanari sau veioze de noptiera. Umple camera cu parfumurile tale preferate, betisoare usoare de tamaie, stropeste cu uleiuri esentiale pe perne, pune un buchet de flori proaspete. 

Cele mai citite articole