Lifestyle

Ce cercei alegi pentru fetițe la botez?

Prima bijuterie din viața unei fetițe este de o mare însemnătate, mai ales din punct de vedere emoțional, pentru că, atunci când va crește, se va gândi cu drag la cadoul primit de la părinții, bunicii sau nașii ei.

Pentru a marca un moment esențial din viața ei, se poate ca respectiva bijuterie să-i fie oferită chiar cu ocazia botezului, unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om. Cerceii reprezintă cele mai potrivite bijuterii ce pot fi oferite fetițelor.

Se recomandă achiziționarea cerceilor din aur, datorită faptului că sunt durabili, astfel încât să poată fi purtați și când fetița va crește, dar și prin prisma esteticii lor deosebite, mereu la modă.

Cum se aleg cerceii potriviți pentru fetițe?

În procesul de alegere a cerceilor, trebuie să se țină cont de mai multe aspecte, pentru ca totul să fie în regulă, iar principala condiție este cea vizată de comoditate. Fiind micuță, este foarte important ca fetița să nu simtă un disconfort în momentul purtării acestora.

Comoditatea și siguranța cerceilor din aur

Alegerea cerceilor potriviți este de-a dreptul necesară, pentru că nu puține sunt cazurile în care pot provoca alergii, infecții sau chiar pot deforma lobul urechii. Aceste situații pot fi evitate cu ușurință prin achiziționarea unor cercei ușori și comozi, care să nu provoace niciun disconfort pe toată durata purtării lor.

Cele mai citite articole

În ceea ce privește siguranța, aurul este metalul prețios cel mai potrivit, pentru că nu provoacă alergii sau iritații, este rezistent și, mai presus de toate, prezintă o eleganță greu de egalat.

Alegerea cerceilor potriviți în funcție de vârsta fetiței

În situația în care părinții sau bunicii doresc să-i cumpere fetiței sau nepoatei lor o pereche de cercei, trebuie să țină cont și de vârsta ei. Aceste bijuterii din aur pot să difere. Pentru fetițele care au mai puțin de 3 ani există modele care au un sistem de închidere tip verigă.

În alegerea cerceilor pentru fetițe, important este și aspectul legat de sistemul de închidere. În cazul copiilor, sistemul de închidere al cerceilor contează foarte mult. Fiind activi și energici, există mereu riscul ca respectivii cercei să fie pierduți. Cele mai comune și sigure sisteme de prindere sunt acelea cu tortițe, care nu permit desprinderea cerceilor indiferent de cât de activă este fetița.

Cerceii potriviți la momentul potrivit

Cerceii oferiți cu ocazia botezului pot avea un impact uriaș pentru fetiță, atunci când va crește și va înțelege semnificația acestui gest frumos. 

Cerceii de aur fac parte din categoria celor mai deosebite cadouri care se pot oferi la botez. Aspectul finuț al acestora se va potrivi de minune cu gingășia și puritatea unui copil.

Prin urmare, alegerea cerceilor de aur pentru momentul botezului fetiței este o sarcină destul de importantă, dar și plăcută, pentru că acela este un cadou care va rămâne mereu cu ea și de care își va aminti întotdeauna cu drag.

Cele mai citite articole