Diverse

Telefoane iPhone second-hand

Telefoane iPhone second-hand

iPhone este marca cea mai cautata atunci cand vine vorba de telefoane second-hand. Asta deoarece este o marca care foloseste componente de calitate in realizarea telefoanelor sale. Acestora din urma li se atribuie o durata lunga de viata.

Achizitionarea unui iPhone ieftin

Cei care cauta telefoane ieftine isi indreapta atentia spre telefoane iPhone second hand. Spre deosebire de un telefon reconditionat, un telefon second-hand nu a trecut prin reparatii. Pretul nu reprezinta singurul avantaj oferit de un iPhone second-hand. Prelungind durata de viata a unui telefon, realizam un gest de protejare a planetei. In plus, un telefon second hand beneficiaza de o garantie de minim un an.

Un alt avantaj atunci cand alegem un iPhone second hand este acela ca nu exista taxe suplimentare. Atunci cand cautam un iPhone, gasim cu usurinta anunturi de la diferiti operatori care ofera abonamente speciale la achizitia unui telefon nou. Insa, pe langa ratele lunare, aceasta oferta nu este una tocmai favorabila, presupune numeroase taxe suplimentare.

Un echipament testat

Cele mai citite articole

Atunci cand alegem un iPhone second-hand avem garantia ca modelul respectiv a fost deja testat inainte de a fi pus la vanzare. Un model mai vechi spre exemplu este supus unor corectii de software pentru a se evita erorile.

Posibilitatea de a verifica telefonul

Atunci cand optam pentru un iPhone second-hand stim exact ce telefon alegem, care este starea acestuia. Putem verifica telefonul de evntualele defecte. Se poate testa inainte pentru a vedea daca functioneaza in mod corect.

Cum putem prelungi durata de viata a unui iPhone second-hand?

Pentru a beneficia cat mai mult timp de un model de iPhone second-hand exista cateva sfaturi/recomandari de care trebuie sa se tina cont. Intai si intai, bateria se vat rata cu atentie, ca si cum ar fi vorba de un telefon nou. Nu se va pune telefonul la incarcat cand mai are 20% baterie, se va pune cand este aproape descarcat.

Un iPhone second hand reprezinta o alegere potrivita pentru cei care nu vor sa foloseasca alt sistem de operare decat iOS sau nu vor sa dea foarte multi bani pe un telefon nou.

Cele mai citite articole