Diverse

Top 3 telefoane care pot fi cumparate la mana a doua. Iata ce spun informatiile de specialitate!

De la an la an, tehnologia continua sa se dezvolte tot mai mult, acest aspect putand sa se vada extrem de clar pe mai toate domeniile de referinta. Un exemplu concret, in acest caz, este dat de numeroasele inovatii care apar in cazul telefoanelor smart, acestea avand in dotare din ce in ce mai multe facilitati moderne. 

Cu toate acestea, pentru a tine pasul cu tendintele de cumparare, omul de rand trebuie sa detina un buget financiar destul de ridicat, acesta nefiind accesibil pentru majoritatea persoanelor. Asadar, in situatia de fata, cumparatorul a fost nevoit sa caute alternative care mai de care mai facile pentru a-si permite sa aiba acces la noile descoperiri tehnologice. Asa au ajuns sa creasca in popularitate telefoanele la mana a doua.

In prezent, pe locul 1 al tendintelor de cumparare se numara telefoane iPhone second hand, iar pe locul 2 telefoane Samsung. Asadar, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata a fost realizat un top 3 al celor mai populare telefoane sh.

Care sunt cele mai populare 3 modele de telefoane la mana a doua?

In functie de ce anume au declarat specialistii din domeniu, printre cele mai populare modele de telefoane la mana a doua se numara urmatoarele produse:

1. Iphone X

Cele mai citite articole

Inca de la momentul aparitiei sale, in anul 2017, si pana in prezent, acest telefon continua sa satisfaca cele mai multe nevoi care ar putea aparea, facilitatile de care dispune conferindu-i o popularitate de invidiat printre randurile telefoanelor.

2. Samsung S9

In anul aparitiei sale, in 2018, acest telefon a fost vedeta telefoanelor de tip android. Cu toate ca de atunci au aparut si alte inovatii, el continua sa se mentina in topul telefoanelor dorite la mana a doua, ca urmare a capacitatii sale de satisfacere a nevoilor.

3. iPhone 7/7+

Un iPhone 7 sau iPhone Plus se poate dovedi extrem de avantajos pentru oricine doreste sa aiba parte de un telefon cu specificatii moderne. Pe deasupra, acest telefon are aceleasi specificatii ca si telefonul iPhone 8, doar ca pentru mai putini bani.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie sa fie luate la cunostinta.

Cele mai citite articole