Cuplu

Trucuri utile pentru a-ti gasi jumatatea

Gasirea unui partener este ceea ce ii ingrijoreaza pe cei mai multi singuri. Dar uneori nu se dovedeste a fi atat de usor pe cat ne-am dori sa fie. Sunt multi oameni care au senzatia ca nu gasesc persoana potrivita .

Pentru ca, mult mai important decat a avea un partener este sa ne gasim jumatatea. Un cuplu perfect care ne intareste si cu care ne conectam imediat. Sufletul nostru pereche care ne va face fericiti pentru totdeauna.

Jumatatea noastra exista? Suntem convinsi ca da. De aceea, specialistii de la matrimonialeromania.com ne ofera  cateva sfaturi pentru a gasi acea persoana care ne completeaza si pentru a iubi pe viata .

1. Iubeste-te pe tine insuti

Primul si cel mai important pas este sa inveti sa te pretuiesti. Numai iubindu- te pe tine insuti vei putea avea incredere in ceea ce faci si sa aduci celeilalte calitatile tale. Jumatatea ta mai buna te va accepta cu virtutile si cu defectele tale, de ce nu faci asta cu tine insuti?

Trebuie sa accepti atat binele, cat si raul din tine , pentru a putea sa te arati celuilalt asa cum esti. Pentru ca daca intr-o relatie nu te arati asa cum esti , nu va functiona. Asa ca invata sa te iubesti si sa te accepti . Fii increzator si stii cat valorezi .

2. Afla cine esti

Inainte de a-ti cunoaste jumatatea, trebuie sa te cunosti pe tine insuti . Afla cine esti si, mai presus de toate, ce vrei , ce cauti. Daca te cunosti bine, vei putea cauta in oameni acele calitati pe care ti le doresti si care se potrivesc cu tine pentru a -ti gasi jumatatea .

Stiind ca vei sti si care sunt fricile care te impiedica sa-ti gasesti un partener . Ti-e frica sa nu fii respins ? Ti-e frica sa nu fii lasat ? Ti-e frica de angajament ? Pentru a sti ce te opreste inconstient sa-ti gasesti un partener trebuie sa te cunosti pe tine insuti , doar asa vei putea depasi toate aceste temeri .

3. Gaseste-ti jumatatea in locurile potrivite

Exista mii de site-uri de intalniri. Petreceri, discoteci, sali de sport, muzee, cursuri, munca, activitati culturale, prieteni ai prietenilor… trebuie doar sa stii ce fel de persoana cauti si unde le poti gasi.

Pentru ca, de exemplu, daca iti plac oamenii sportivi , iti va fi mult mai usor sa-ti gasesti partenerul intr-o sala de sport decat intr-un cinema. Sau, de exemplu, daca iti place sa stai acasa in weekend , mai bine sa nu-ti cauti jumatatea noaptea intr-o discoteca.

Inscrie-te pentru tot felul de activitati care iti plac. Cursuri de gatit , ateliere de scris , vizitarea expozitiilor… intalniti o multime de oameni , extindeti-va grupul de prieteni. S-ar putea sa nu-ti intalnesti jumatatea in acele cursuri si activitati, dar viitorul tau partener poate fi prietenul unei noi prietenii pe care o faci.

4. Nu te grabi

Graba nu este prietena ta . Nu te grabi cand incepi o relatie . Nu fortati ritmul, nu fugiti. Intalneste oameni, dar fara a pune presiune pe tine si fara sa te gandesti constant daca aceasta ar putea fi sau nu jumatatea ta mai buna . Cand il vei gasi, vei sti.

Lasa relatia sa curga, fara a forta lucrurile. Nu te lasa coplesit . Mai devreme sau mai tarziu, jumatatea ta mai buna va aparea in viata ta. Sa nu crezi ca nu o vei gasi niciodata. Adesea, intalnesti persoana potrivita la momentul si locul unde ti-ai imaginat cel mai putin. Partenerul tau perfect va aparea mai devreme sau mai tarziu, nu te grabi .

5. Asuma-ti riscuri

Iti spunem intotdeauna in Spiritual ca excesele nu sunt bune . Si, daca pe de o parte va spunem sa nu va grabiti , va mai spunem ca pentru a gasi un partener trebuie sa va asumati riscuri . Ti-e frica sa nu fii ranit? Acesta nu este un motiv suficient pentru a nu te deschide si a te lasa purtat intr-o relatie.

Trebuie sa pierzi temerile despre care am vorbit la punctul numarul 2 . Frica de a fi respins , de a fi parasit … daca lasi aceste frici sa te opreasca din actiune, nu vei putea niciodata sa ai o relatie cu nimeni. Nu lasa fricile sa te faca sa pierzi ocazia de a intalni persoana visata.