Sanatate

Vara asta uiți de menstruație cu ENROUSH

Menstruația este perioada ce dă bătăi de cap fiecarei femei lunar. Află ce poți face pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit, dar și condiția fizică în timpul săptămânii complicate a fiecărei luni.

Dacă alegi să folosești în timpul menstruației absorbantele și tampoanele special create de ENROUSH vei avea mai puține bătăi de cap și vei îmbunătăți starea generală de bine în cea mai delicată perioadă a lunii.

Pentru a trata durerile menstruale apelăm cel mai adesea la analgezice. Dar există și alte variante care să ne ajute să trecem mai ușor peste această perioadă solicitantă. Tu cunoști beneficiile pe care le au exercitiile kegel?

Exercițiile Kegel vin în ajutorul mușchilor pelvieni, pentru a oferi o mai bună susținere a organelor aflate în partea superioară a acestora. Aceste exerciții poartă numele medicului ginecolog Arnold Kegel care le-a descoperit acum aproximativ 100 de ani. Acestea au rolul de a preveni eventualele efecte nedorite asupra organelor pelvine, atunci când sunt executate corect.

Acest tip de exerciții constă în ridicarea planșeului pelvian prin încordarea mușchilor corespunzători, menținerea planșeului în poziția obținută prin încordare, urmate de relaxarea planșeului. Pentru o eficacitate sporită se recomandă executarea exercițiilor Kegel de 3 ori pe zi. O repetare constă în 10 contracții în câte 3-4 seturi.

Atunci când vrei să afli cât mai repede dacă ești însărcinată, vei apela la utilizarea unui test de sarcină. Îl poți achiziționa de la cea mai apropiată farmacie și îl vei putea efectua în orice perioadă a zilei. Pentru a ști cum se face un test de sarcina este necesar să citești prospectul pe care îl regăsești în ambalajul produsului. 

Cele mai citite articole

Deschide ambalajul testului achiziționat și extrage textul. Urinați pe vârful absorbant al testului sau în recipientul special conceput pentru eșantionul necesar. Va trebui să respecți timpul de așteptare de aproximativ 3 minute, până la aflarea rezultatului. Dacă după cele 3 minute, caseta indică 1 liniuță testul este negativ, sarcina nefiind prezentă. Dacă testul îți indică 2 liniuțe, semnifică faptul că sarcina este instalată deja. Felicitări!

Exercițiile Kegel pot fi practicate și în timpul sarcinii. Îmbunătățirea mușchilor pelvieni are un impact pozitiv asupra nașterii și a recuperării după aceasta. Acestea îmbunătățesc circulația sangvină la nivelul zonelor vaginale și rectale.

Exercițiile Kegel previn apariția hemoroizilor și grăbesc vindecarea în cazul epiziotomiei sau a rupturii perineului în timpul nașterii naturale.

Continuarea practicării acestui tip de exerciții după naștere ajută la controlul asupra vezicii urinare, îmbunătățesc efectele incontinenței și îmbunătățesc tonicitatea vaginului. Aceste efecte vor accentua plăcerea actului sexual, după perioada de refacere de la naștere.

Este ușor să uiți de menstruație vara aceasta cu absorbantele și tampoanele ENROUSH, din materiale 100% certificate. În plus, dacă vrei să bifezi distracția fără stres de festival, pentru al doilea an consecutiv, vei găsi absorbantele 100% organice ENROUSH la SummerWell, in fiecare toaletă, fără niciun cost.

Absorbantele organice îți oferă o protecție complet natural și te vor face să uiți că le porți, pentru că te vei simți confortabil și protejată în timpul menstruației. Doar 2.5 mm grosime. PH-ul neutru al produselor ENROUSH este prietenos chiar și cu cea mai sensibilă piele. Canalele SMART din compoziția absorbantelor te vor scăpa de grija eventualelor scurgeri nedorite.

Îți dorim o vară fără griji, în care să te poți bucura de fiecare moment petrecut în compania persoanelor dragi!

Cele mai citite articole