Lifestyle

3 destinații exotice pe care merită să le adaugi în wishlistul tău

3 destinații exotice pe care merită să le adaugi în wishlistul tău

Iubești vacanțele exotice, pline de momente de relaxare, în care tot ce-ți dorești să faci este să te conectezi la tine însăți și, pur și simplu, să te bucuri de viață? Ești în căutarea unor noi destinații turistice care merită vizitate cel puțin o dată? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit! 

În cele ce urmează îți prezentăm 3 destinații exotice de vis, amplasate în locuri diferite pe Glob, care se remarcă atât prin atmosfera de vară nesfârșită, cât și prin condițiile hoteliere de lux. De fapt, există numeroase unități de cazare către care te-ai putea orienta, în funcție de preferințele și așteptările tale de la o vacanță.

Hurghada, Egipt

Egiptul, supranumit și „Perla Africii”, a devenit o destinație din ce în ce mai apreciată în ultimii ani, atât în rândul călătorilor cu spirit de exploratori, adică fascinați de istorie și de evoluția civilizației, cât și în rândul turiștilor care își doresc doar un concediu în care să se deconecteze de la tot și toate și să se bucure de plajă, de nisip fin, de briză. 

Una dintre cele mai vechi localități egiptene situate pe coasta Mării Roșii, Hurghada se numără printre cele mai populare stațiuni din Egipt, ce merită vizitate inclusiv în sezonul rece, datorită temperaturilor estivale prezente pe tot parcursul anului. Unul dintre principalele motive pentru care turiștii de pretutindeni aleg Hughada ca destinație de vacanță se referă la oportunitățile de activități acvatice și… subacvatice! 

Dacă nu te dai neapărat în vânt după sporturile acvatice, atunci poți să te bucuri de experiența unei călătorii cu submarinul Sindbad, care coboară la o adâncime de aproximativ 22 de metri. 

Punta Cana, Republica Dominicană

Cele mai citite articole

Plaje sălbatice, peisaje de-o frumusețe răpitoare, nisip alb, resorturi de lux – iată cum am descrie, pe scurt, Punta Cana, un adevărat paradis al fanilor vacanțelor exotice. Al vacanțelor exotice la superprețuri, am mai adăuga noi, deoarece agenția de turism Dertour pune la dispoziția turiștilor pachete de vacanță la prețuri avantajoase pe tot parcursul anului.

Fie că vrei să te bucuri de activități acvatice și subacvatice, să-ți răsfeți papilele gustative cu tot felul de delicatese exotice, cu influențe puternice spaniole și africane sau pur și simplu să te bucuri de peisaje superbe în timp ce-ți savurezi cocktailul pe plajă, Punta Cana s-ar putea să fie fix destinația pe care ai căutat-o întotdeauna, dar pe care nu ai îndrăznit s-o adaugi în wishlistul tau, gândindu-te, poate, că este destul de costisitoare. 

Panama

Când vine vorba despre destinațiile exotice care îmbină perfect relaxarea deplină și aventura, cu siguranță Panama ocupă un loc de cinste. Aici poți vizita Insulele Pearl, care impresionează prin palmierii înalți, nisipul fin și, în general, prin peisajele spectaculoase. Mai mult decât atât, dacă alegi să călătorești în luna mai, poți participa la Festivalul Țestoaselor de Mare, un eveniment emoționant și unic în întreaga lume. 

Desigur, în orice perioadă a anului te poți bucura și de gastronomia locală, care îmbină specificul spaniol, american și african. 

Nu în ultimul rând, dacă ajungi în Panama, nu trebuie să ratezi canalul care poartă același nume și pe care îl poți traversa parțial sau complet, în funcție de posibilități și de preferințele personale. 

Pentru a beneficia de cele mai bune prețuri, îți recomandăm să călătorești în afara sezonului. Același sfat ți-l dăm și dacă preferi perioadele mai puțin aglomerate, în care poți avea parte de mai multă liniște. Alege destinația de vacanță perfectă pentru nevoile, dorințele și bugetul tău, reîncarcă-ți bateriile și savurează din plin fiecare moment. Noi îți dorim concediu de vis!

Cele mai citite articole