Moda

5 modele de cercei din aur pe care îi poți oferi cadou de Ziua Îndrăgostiților

De Ziua Îndrăgostiților, surprinde-ți femeia iubită cu un cadou elegant – o pereche de cercei din aur prin care să îi demonstrezi că este specială pentru tine. Dacă îți dorești de ceva vreme să o surprinzi cu ceva diferit, acum este ocazia potrivită să îi oferi o bijuterie  pe care să o păstreze la loc de cinste și să o poarte la ocazii speciale din viața voastră. 

Descoperă în continuare 5 modele de cercei din aur care reprezintă cadoul perfect în luna iubirii. 

1. Cercei din aur cu perlă de cultură

Dacă iubita, logodnica ori soția ta este o fire romantică și sensibilă, cu siguranță va fi încântată de o bijuterie delicată și fină. O pereche de cercei din aur cu perlă de cultură este alegerea potrivită pentru ea. Nu îți face griji în privința tendințelor fiindcă este un model atemporal. Combinația dintre auriu și o doză binevenită de roz creează o infuzie de feminitate și eleganță. 

2. Cercei din aur cu piatră roșie

Încă din cele mai vechi timpuri, culoarea roșie a fost asociată cu iubirea și pasiunea. Așadar, nu greșești dacă îi oferi partenerei tale niște cercei din aur cu piatră roșie calcedonia. Dacă știi că face parte și dintre preferințele ei cromatice, atunci știi că mergi la sigur cu acest cadou de Ziua Îndrăgostiților. Seara va fi perfectă dacă îi vei face și o declarație de iubire și îi vei împărtăși planurile tale de viitor cu ea. 

3. Cercei lungi din aur cu inimi

Inima este simbolul iubirii sincere, așa că dacă nu știi ce cadou să îi oferi partenerei de Ziua Îndrăgostiților, ia această idee în calcul. O pereche de cercei lungi din aur cu inimi și pietre o va impresiona până la lacrimi.Cerceii are inchidere de tip fluture, sunt lungi de 6 cm și au o inima din citrin lăptos ce se continua cu cănăfiori jucăuși din aur galben. Veselie, iubire și fericire sunt cuvintele cheie ale acestei bijuterii deosebite. 

4. Cercei din aur cu pietre colorate

O pereche de cercei fantezie sunt perfecți pentru o femeie visătoare, romantică și elegantă. Oferă-i în dar bijuteria de care nu se va mai despărți la evenimentele speciale care urmează în calea ei. Un model de cercei din aur galben cu pietre naturale, decorați cu pietre de culori diferite – roz pal, mov pal, mov intens si zirconii luminoase – o va transforma în vedeta fiecărei întâlniri. 

5. Cercei din aur cu inimioare și infinit


Celebrează luna iubirii cu un cadou semnificativ și alege niște cercei din aur cu inimioare și infinit. Atunci când îi vei oferi în dar, nu vei mai avea nevoie de prea multe cuvinte fiindcă alegerea ta va transmite tot ceea ce simți pentru femeia din fața ta: iubire până la capăt. Atât inimile, cât și infinitul sunt doua simboluri puternice care îndeamnă la un legământ ce nu va putea fi distrus de nimeni. 

Descoperă colecția completă de cercei din aur pe maiabijou și alege modelul care i se potrivește persoanei iubite.