Moda

5 trucuri pentru a rezista frigului într-un mod cât mai fashionist iarna aceasta

Cu toții iubim vara, ținutele vaporoase și simplitatea care vine la pachet cu temperaturile înalte atunci când trebuie să ne îmbrăcăm pentru a ieși din casă. Însă, dacă vorbim de sezonul rece, aici rândurile iubitorilor de temperaturi scăzute se subțiază semnificativ. Unul dintre motivele pentru acest lucru fiind faptul că trebuie să punem nenumărate straturi de haine pe noi pentru a ne simți confortabil, iar asta nu e tocmai plăcut. Dacă ești împătimită a fashionului, atunci cu siguranță iubești mult mai mult vara, comparativ cu iarna, tocmai datorită lejerității cu care poți pune o ținută cap la cap, fără a te gândi dacă îți va fi frig sau nu. 

Dacă și tu ești o iubitoare a modei și îți place să te exprimi prin stilul tău vestimentar, am pregătit pentru tine un articol în care vom discuta 5 trucuri care îți vor ține de cald iarna aceasta, iar tu vei putea în continuare să arăți deosebit. 

Iată 5 sfaturi pentru a trece de frigul iernii în ținute sofisticate

1. Straturile sunt esențiale – cu siguranță ai mai auzit acest sfat de la mama sau bunica care îți spuneau în copilărie să pui cât mai multe straturi de haine pe tine înainte de a ieși afară. Acest sfat este unul extrem bine întemeiat. Dacă vrei ca iarna aceasta să porți hainele și ținutele preferate fără teama frigului, asigură-te că primul strat de haine este unul din materiale călduroase, de tipul lânei merinos. O pereche de colanți termici de culoarea piciorului și o maletă termică vor fi cea mai bună alegere care să te protejeze temperaturile în scădere. 

2. Alege geaca potrivită – indiferent de stilul tău vestimentar, indiferent de material, culoare sau design, în timpului sezonului rece, cea mai bună geacă este cea care te protejează cât mai bine de frig. Nu merită să îngheți de frig doar de dragul modei și pentru a arăta bine, când există atâtea modele de geci și jachete care îți pot completa look-ul foarte bine, dar te feresc și de gradele sub zero. 

Cele mai citite articole

3. Protejează-ți încălțările de umiditate – oricât de multe straturi de haine ai pune pe tine, dacă picioarele îți sunt reci și umede, cu siguranță nu te vei simți confortabil. Așa că investește într-o pereche bună de încălțări și folosește spray-urile repelente de umiditate existente pe piață, pentru a te putea bucura de plimbări lungi chiar și pe cele mai scăzute temperaturi. 

4. Poartă rochii – poate părea contraintuitiv să porți rochii și fuste iarna, când îți dorești să te protejezi cât mai mult de temperaturile scăzute. Dar cu un strat termic ca bază, poți opta pentru rochii tricotate de iarnă, din materiale groase și pufoase, precum lâna sau cașmirul, care sunt foarte plăcute la atingere. Dacă nu ai încă în garderobă o astfel de rochie, cei de la StarShinerS au o mulțime de astfel de rochii pe site-ul lor, trebuie doar să arunci un ochi și să îți alegi favorita.

5. Accesorizează potrivit – cine mai iese iarna din casă fără o căciulă, un fular și o pereche de mănuși? Cu siguranță nu cei care petrec mult timp în oraș, în vântul înghețat al iernii. Asigură-te că ai întotdeauna aceste accesorii la îndemână atunci când ieși afară și astfel vei trece mai ușor de iarna aceasta. 

Acestea fiind spuse, sperăm că vei pune în aplicare sfaturile noastre și le vei adapta ținutelor tale, astfel încât să continui să fii un fashion icon, dar să fii și protejată de frigul acestei ierni. 

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole