Diverse

Florăria Ioana, flori oriunde, oricând

În ficare zi, bucuria unei flori…este dorința de a înflori cele mai frumoase și cele mai importante momente din viață, de a ne înfrumuseța viața și interiorul casei, în funcție de preferințe și de gusturi.

Pentru că nu sunt rezervate doar ocaziilor mai spciale, cele mai frumoase buchete speciale pot să fie livrate oriunde și oricând. 

Noi, cei de la Florăria Ioana partajăm aceeași pasiune pentru flori. Și ce poate fi mai frumos decât a avea o meserie în care le faci mereu plăcere celor cu care lucrezi, când livrezi flori oriunde și oricând și livrezi prin intermediul florilor și emoții?

Astfel că, zilele obișnuite sau ocaziile mai speciale din viața celor dragi se pot transforma în momente de neuitat. Fie că alegi cutii cu flori naturale, livrare de flori, buchete speciale pentru a spune Te iubesc, Mulțumesc, Scuză-mă, Mă gândesc la tine, La mulți ani sau Felicitări, suntem aici pentru tine.

Important este pentru noi să reușim să transmitem emoții intense și durabile destinatarilor. Din acest motiv, suntem o florărie cu sute de buchete care te asigura de faptul că vei aduce de fiecare dată cel mai frumos zâmbet pe față.

De ce să alegi însă Florăria Ioana?

Cele mai citite articole

Oferă flori pentru a-ti declara iubirea. Este primul motiv și cel mai important, bineînțeles. Trandafirii sau crinii transmit un mesaj clar și puternic și arată pasiunea ta crescândă. Florile au aproape o putere magică și poți apela cu încreredere la ele atunci când nu îți găsești cuvintele pentru a exprima ceea ce simți. 

În buchete de 101 de trandafiri sau unul singur, trandafirul este simbolul absolut al iubirii și al romantismului. Este cea care trezește emoțiile și sentimentele. 

Sau poți oferi flori pentru a cere iertare. Da, nu este un motiv atât de romantic, dar este la fel de eficient. Alege un buchet special, plin de tandrețe care să îi reamintească cât de mult ții la ea. 

Oferă flori pentru a o surprinde. Să oferi flori la aniversare sau la o ocazie specială este foarte bine, un lucru foarte bun. Dar nu trebuie să o faci doar atunci. Dacă vrei să faci cele mai frumoase surprize, florile sunt cea mai bună alegere. 

Pentru primele întâlniri, florile mai delicate precum liliacul, crinii, trandafirii albi sau roșii sunt cea mai bună alegere. Albul este sinonim cu puritate, respect și eleganță. Rozul este culoarea tandreței. Aceste flori sunt indicate și pentru a exprima sentimentele mai timide sau mai discrete. 

Dacă vrei să transmiți alte mesaje sau sentimente, alege următoarele flori:

  • Anemona înseamnă- după ploaie vine soare.
  • Orhideea înseamnă – să profităm împreună de plăcerile vieții.
  • Gardenia- îmi spune că sunt frumoasă. Este o adevărată bijuterie florală care sublimează frumusețea femeii.
  • Laleaua este o adevărată promisiune a celor mai sincere sentimente.
  • Ranunculus face cele mai frumoase declarații de dragoste și complimente. 
  • Bujorul este simbolul dorinței de a proteja pe cineva și de a vrea să rămână fidel. 

Florăria Ioana – Livrare flori Baia Mare îți propune toate aceste flori și o mulțime altele pentru a face mereu cele mai frumoase declarații!

Cele mai citite articole