Lifestyle

Idei de marturii de nunta pe care le poti utiliza pentru nunti speciale

Exista mai multe tipuri de marturii nunta ce pot fi alese in functie de mai multe criterii, astfel incat produsele selectate sa fie in ton cu tematica nuntii.  Iata cateva idei referitoare la unele dintre cele mai interesante si originale modele de marturii de nunta.

Marturii de nunta sub forma de borcanele cu miere

Borcanelele cu miere sunt unele dintre cele mai interesante marturii si partea cea mai buna cu aceste borcanase este ca ofera foarte mult spatiu pentru scris si pentru mesaje. De asemenea, pot fi foarte variat decorate. Unele persoane opteaza pentru decoratiuni cu dantela, in timp ce altele prefera panglicile sau chiar motivele traditionale. Nu trebuie sa fie borcanele mari pentru ca marturiile sa fie admirate si se recomanda alegerea celei mai bune optiuni care sa permita in acelasi timp si incadrarea in bugetul nuntii.

Marturii plantabile

Marturiile plantabile sunt cu siguranta cele mai originale variante posibile. Pot fi alese marturi cu flori, pe care, ulterior, cei care le primesc sa le poata planta in ghiveci. Si aceste marturi au avantajul de a fi foarte spatioase si de a gazdui mult text, deci avantajele sunt de partea mirilor atunci cand le aleg. In plus, florile din interior variaza, astfel incat mirii sa isi poata alege plantele preferate.

Marturii din sticlute cu dop de pluta

Sticlutele delicate cu dop din pluta, pline cu flori uscate sunt elegante si rafinate si se vor transforma intr-un veritabil obiect decorativ in casa celui care le primeste. Aceste marturii sunt ieftine, sunt rafinate si datorita pretului mic, mirii pot opta pentru o sticluta pentru fiecare persoana, spre deosebire de cazul general in care se ofera o marturie pe familie. 

Marturii sub forma de saculeti cu lavanda

Cele mai citite articole

Lavanda este una dintre cele mai iubite plante, in mod special in forma uscata, datorita mirosului ei discret si delicat. Saculetii cu lavanda pot fi transformati in marturii foarte speciale. Pot fi imprimati cu mesajul dorit sau chiar brodati in functie de preferintele mirilor si isi vor gasi intrebuintare cu siguranta, odata ce vor ajunge la destinatar.

Marturii sub forma de saculeti cu motive traditionale

Marturiile cu lavanda uscata pot fi si sub forma de saculeti cu motive traditionale. Daca nunta este in tema si sunt alese toate decoratiunile in acest sens, atunci astfel de marturi vor completa perfect o nunta rustica si vor fi ancorate in aceasta tematica. 

Marturii in forme speciale din capsule de ceara

Marturiile din capsule de ceara cu forme speciale se vor transforma in obiecte decorative rafinate si unice in casele celor care le-au primit. Mirii pot opta pentru forme speciale pentru fiecare persoana sau pentru aceeasi forma, in functie de preferintele lor si de cat de unici isi doresc sa fie. Aceste marturii vor fi cu siguranta apreciate.

Marturii sub forma de ghiveci de lavanda

Marturiile sub forma de ghiveci cu lavanda uscata sunt de asemenea obiecte decorative care vor fi apreciate si utilizate pentru ca vor decora foarte bine orice camera, indiferent de stilul abordat in interior, pentru ca lavanda se incadreaza atat intr-un stil minimalist cat si intr-unul clasic.

Cele mai citite articole