Sanatate

Vrei o metoda ca sa scapi de cearcane rapid?

Persoanele care au cearcane se confrunta de obicei cu multe dificultati atunci cand incearca sa isi mascheze petele inestetice de sub ochi. Desi machiajul realizat cu un corector, farduri sau creme de protectie solara reprezinta primele alternative destinate pentru a ascunde urmele de cearcane, este important ca sa se acorde prioritate unui tratament cearcane cu adevarat eficient, unul care, in loc sa se rezume la a camufla, sa ajute la reducerea efectiva a aspectului acestor imperfectiuni ale fetei.

Da, o optiune populara este a se utiliza o crema contra cearcanelor, pe care o poti folosi acasa la recomandarea unui dermatolog. Un astfel de produs poate contine mai multe substante active, precum ar fi cofeina, acidul hialuronic si vitamina C. Dar care sa fie acea substanta miraculoasa care functioneaza cu adevarat? 

Elimina cearcanele rapid cu acid hialuronic!

Acid hialuronic cearcane? Chiar așa! Acidul hialuronic va fi injectat profund la nivelul cearcanelor umpland depresiunea si oferind si un efect de regenerare colagenica ce va permanentiza rezultatul local. Postoperator, un pachet de gheata poate fi folosit pentru a reduce umflarea temporara a zonei. Procedura in sine dureaza aproximativ 10-20 minute.

Acest tratament estetic este unul dintre cele mai eficiente, deoarece, pe langa faptul ca ofera mai mult volum in zona, eliminand si conturul intunecat de sub ochi, acidul hialuronic lasa regiunea mai hidratata si cu mult mai flexibila. 

Cum se foloseste efectiv acidul hialuronic pentru eliminarea cearcanelor?

O umplere cearcane cu acid hialuronic se face prin aplicarea in forma injectabila a substantei in regiunea care trebuie tratata. In detaliu, un tratament cearcane se efectueaza dupa cum urmeaza: cu fata igienizata anterior, medicul  aplica un anestezic local pentru a ameliora orice durere sau disconfort provocat de injectia cu acid hialuronic cearcane. Apoi, cu ajutorul unui ac foarte fin, profesionistul injecteaza treptat, cu multa atentie, o cantitate bine dozata de acid hialuronic in regiunea de sub ochi. Aceasta procedura manuala de umplere a cearcanelor are efecte de-a dreptul spectaculoase.

Cat costa umplerea cearcanelor profunde cu acid hialuronic?

Pretul interventiei estetice de acest fel variaza foarte mult de la profesionist la altul. Sfatul specialistilor este ca, pe langa pret, persoanele interesate sa afle din vreme cat mai multe informatii despre medicul care va efectua umplerea si daca respectiva clinica este una cu adevarat serioasa. Desigur, cautam intotdeauna cel mai bun pret care se potriveste bugetului nostru, dar amintiti-va ca ieftinul este adesea mult prea scump platit (ulterior!). O =procedura cu pret mediu este mai probabil cea mai eficienta.

Cele mai citite articole

Cat dureaza efectul eliminarii cearcanelor cu acid hialuronic?

Este important sa se retina faptul ca umplerea zonei cearcanelor cu acid hialuronic nu este permanenta dar chiar dupa resorbtia acidului hialuronic, zona respectiva nu va mai reveni la aspectul initial datorita noului colagen creat local. Rezultatul aplicarii dureaza in medie 12 – 24 de luni, in functie de pacient/a, produsul injectat si de experienta profesionistului care a efectuat respectiva tehnica de natura estetica. Dar este posibil sa se repete procedura si ulterior, ori de cate ori este necesar.

Exista riscuri la umplerea cearcanelor profunde?

Chiar daca acidul hialuronic este o substanta naturala care exista si in pielea noastra, umplerea zonei cearcanelor devine o procedura care poate implica riscuri daca nu este realizata de un medic cu experienta. Echimozele si edemul pot fi efecte secundare trecatoare dar exista si alte complicatii posibile daca medicul estetician nu este antrenat in aceasta procedura. 

Rezultatul eliminarii cearcanelor poate fi vazut imediat dupa aplicarea acidului hialuronic?

Da, nu este necesar sa se astepte mult timp pentru a se observa primele efecte ale umplerii zonei de sub ochi. 

Dupa interventie se pot folosi produse anticearcan?

Chiar si dupa umplerea cu acid hialuronic, persoana trebuie sa mentina o rutina de ingrijire a pielii. Aceasta ingrijire este esentiala pentru a pastra rezultatul procedurii mai mult timp si pentru a evita semnele de imbatranire prematura, precum ar fi ridurile, lasarea pielii etc.

Vrei si tu ca sa scapi rapid de cearcanele inestetice? Apeleaza la clinica de chirurgie estetica Zone Medical Estet din Bucuresti!

Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie estetica va sta la dispozitie pentru a va oferi toate informatiile necesare.

Cele mai citite articole