Diverse

Mese frigorifice pentru creșterea productivității

Mesele frigorifice sunt echipamente multifuncționale pentru unități comerciale și bucătării profesionale de catering. Partea inferioară a unui astfel de echipament de răcire este compusă din unul sau mai multe compartimente de depozitare, iar cea superioară este o suprafață de lucru comodă pentru angajați.

Care sunt beneficiile meselor frigorifice?

Catalogul magazinului online TC Romania Crown Cool include echipamente frigorifice diverse, inclusiv mese frigorifice de cea mai bună calitate. 

Există mese de lucru refrigerate și de congelare durabile, cu dimensiuni variate și volume diferite. Iar dacă nu te descurci în alegerea celui mai bun model, un consultant îți stă la dispoziție cu toate îndrumările de care ai nevoie pentru a face comanda ideală pentru afacerea ta.

Merită să achiziționezi un asemenea echipament modern deoarece cu ajutorul unei mese frigorifice:

  • se economisește spațiu în bucătăria profesională;
  • se accelerează gătitul;
  • se păstrează gustul și aspectul produselor sau ingredientelor finite;
  • suprafața răcită este utilizată pentru prelucrarea tehnologică a legumelor, fructelor, cărnii, peștelui, aluatului;
  • mărimea mesei frigorifice permite așezarea acesteia inclusiv în încăperi cu tavane ceva mai joase.

Aceste echipamente complexe de răcire sunt fabricate din oțel inoxidabil. Oțelul alimentar îndeplinește standardele și cerințele sanitare și igienice solicitate în domeniul HoReCa:

  • nu are un efect nociv asupra produselor depozitate în interior;
  • este ușor de curățat;
  • tehnologiile moderne pentru turnarea corpului mesei frigorifice asigură echipamentului o etanșeitate ridicată și, pe cale de consecință, funcționarea sa pe termen lung.

În funcție de necesitățile și disponibilitatea spațiului liber din bucătăria profesională, poți alege un model de masă cu blat frigorific, recipiente gastronorm, sertare incorporabile culisante, cu două, trei sau chiar patru uși.

Modul de temperatură setat este menținut prin intermediul termometrului electronic încorporat. Aceste echipamente frigorifice de tip masă funcționează stabil chiar și la o temperatură ambientală peste +40 de grade Celsius, deoarece sunt tropicalizate.

Mai mult decât atât, mesele frigorifice oferite de către TC Romania Crown Cool pot să fie instalate atât autonom, cât și în linie tehnologică în unitățile comerciale și în bucătăriile profesionale ale unităților de alimentație publică.

Masa frigorifică pentru pizza, un must have al unei pizzerii moderne

Cele mai citite articole

Pizzeria este și în țara noastră o afacere extrem de profitabilă. Românii nu refuză niciodată o pizza gustoasă, nu-i așa? 

Cu niște costuri minime, poți obține un venit uriaș. Dar acest lucru este posibil doar dacă afacerea este condusă inteligent. În acest sens, este puțin probabil ca un business de acest fel să aibă un mare succes comercial dacă angajații sunt nevoiți să lucreze cu niște echipamente neprofesionale. Prin urmare, înainte de a deschide o unitate de profil, asigură-te că vei cumpăra tot ce ai nevoie: o masă pentru pizza, un mixer cu productivitate mare, cuțite performante, lopeți pentru pizza, plus celelalte echipamente specifice.

 Ce este o masă rece pentru pizza? 

De regulă, o masă de pizza este un ansamblu format dintr-un blat de marmură, granit sau oțel inoxidabil, pe care se prepară foaia de aluat, precum și din niște compartimente speciale de răcire unde se stochează diverse ingrediente pentru garnitură. Dacă unitatea are un flux mare de comenzi, o masă de pizza frigorifică va salva timp important și va aduce un profit frumușel.

Criterii de alegere a unei mese pentru pizza

Înainte de a comanda un astfel de echipament, stabilește caracteristicile pe care ar trebui să le aibă masa frigorifică pentru pizza de care ai cu adevărat nevoie. Mai exact: dimensiunile și volumul.

Pentru o bucătărie mică, unde și comenzile sunt puține, ar trebui să alegi un model de masă frigorifică mai compactă, cu un volum de până la 220 de litri, în timp ce pentru o bucătărie profesională mare poți cumpăra o masă impresionantă pentru pizza (cu un volum de 320 de litri sau chiar mai mult), care nu va împiedica mișcările bucătarilor.

Nu uita nici de intervalul de temperatură în care echipamentul respectiv poate fi setat. 

Regimul ideal de temperatură pentru o  masă de pizza este de la +2 la +8 grade Celsius, deși există modele pe piață care pot răci ingredientele și în intervalul -3 … +10 grade Celsius.

Mai contează și dacă masa de răcire respectivă are un număr suficient de cutii frigorifice pentru depozitarea ingredientelor. 

Intră pe tcromania.com chiar acum să analizezi oferta lor de mese frigorifice și să comanzi modelul de care ai nevoie în afacerea ta!

Cele mai citite articole