Lifestyle

Top 5 motive pentru o rezervare în Albena în 2021

Pentru mulți turiști care își petrec vacanța de vară pe litoralul din Bulgaria, Albena este stațiunea care se identifica în cel mai ridicat nivel cu distracția de familie. Așa că majoritatea celor care își fac rezervări profitând de cele mai bune oferte litoral Bulgaria merg în această stațiune cu familia. Lista facilităților de cazare include hoteluri de la 2 stele și până la 5 stele, cu multiple variante de 3 stele, așa cum este hotel Althea Albena, și de 4 stele, cea mai populară variantă de cazare fiind cea care include totul într-un singur pachet – all inclusive.  În cele ce urmează îți vom prezenta 5 motive de top pentru care merită să îți petreci concediul de vara în 2021 în această stațiune.

  1. Nivel sporit de securitate al stațiunii

Albena este singura stațiune care “filtrează” accesul turiștilor către hotelurile unde sunt cazați printr-o zonă securizată la intrarea în stațiune. Astfel, toate autocarele și mijloacele de transport care tranzitează zona sunt verificate, ceea ce evidențiază caracterul de stațiune pentru familie.

  • Numeroase variante de distracție în același loc

Întreaga stațiune este împânzită de numeroase facilități de sport și mișcare, de la golf (trei dintre cele mai bune suprafețe pentru acest sport se găsesc în Albena) și până la sporturi nautice, inclusiv scubadiving și parasailing. Toate facilitățile sunt accesibile fie în cadrul pachetelor de cazare “all inclusive”, fie niște costuri adiționale, dar care sunt foarte accesibile. Este posibil ca turiștii să urmeze până și cursuri de inițiere în călărie, așa că, dacă îți dorești să ai parte de o vacanță cât mai activă, în care să încerci diferite noi sporturi sau să te perfecționezi în cele pe care deja le practici, rezervă-ți cazare în Albena!

  • Stațiune străjuită de un parc natural

Cele mai citite articole

Baltata este o rezervație ce se întinde pe 183 de hectare, fiind o barieră naturală pentru zona de plajă și hotelurile din Albena. Pentru seniorii veniți în concediu în această stațiune este o adevărata relaxare să se plimbe prin acest parc, unde pot admira flora deosebită și este posibil să vadă și exemplare din fauna specifică Bulgariei.

  • Cel mai mare parc acvatic de pe litoralul Bulgariei

Aquamania este un aqua parc de 300,000 de metri pătrați și care oferă facilități de relaxare pentru toți membrii unei familii. Cei mici au zone bine delimitate unde se pot bucura de apă, în timp ce adulții și seniorii pot încerca toboganele de apă, unele cu o înălțime foarte mare.

  • Acces la întreaga zonă de stațiuni și destinații de la nord de Varna

Din Albena poți să mergi în partea de nord, primul oraș învecinat fiind Balcic. În aceeași direcție vei ajunge la Kavarna și Rouslaka, precum și la Cap Caliacra. În partea de sud a stațiunii se află Nisipurile de Aur, Riviera, Sunny Beach și Constantin și Elena, la capătul cel mai îndepărtat situându-se Varna. Poți explora aceste regiuni, începând de la Kranevo și până la Varna, bucurându-se de istoria, cultura, arhitectura și ospitalitatea Bulgariei.

Cele mai citite articole