Diverse

ARMA MEA NU RĂNEȘTE

Sportul-elixirul tinereții și cel care ne conferă stare fizică și psihică bună. Creierul nostru poate fi antrenat, ajutând astfel la o bună memorare, datorată sportului fizic și mai ales a celui mental. Dacă ne gândim la copii, asociem vârsta și joaca lor cu sportul. 

De la primii pași pe care învață să îi facă, la descoperirea și plăcerea alergatului, la cățărări prin copaci și jocurile copilăriei: săritul coardei, al elasticului, șotron, de-a v-ați ascunselea, prinselea, apoi o dată cu acumularea unor ani trecem la activități și sporturi pe care unii dintre noi le-am ridicat la rang de artă făcând chiar performanță, ca de exemplu: fotbal, handbal, volei, tenis, gimnastică, ciclism, caiac-canoe, înot, alpinism, box. 

Există și categoria iubitorilor și practicanților sportului, sau a diferitelor antrenamente în aer liber, cei care nu doresc audiențe, doar pun în practică ceea ce le face plăcere, și le aduce starea de bine atât fizic, cât și psihic. De exemplu plimbările lungi în aer liber, alergările în parc, parkour, drumețiile pe munte, sau chiar o sesiune de pescuit, sau vânătoare. 

Această ultimă activitate de relaxare este uneori menită să procure chiar hrana și trebuie să respecte niște norme pentru a nu fi ilegală și se practică în mod organizat, în anumite locuri și cu posibilitatea vânării doar a anumitor animale. Această activitate își are originile în epoca paleolitică, atunci când aceasta reprezenta sursa de supraviețuire.

Cele mai citite articole

MLD GUNS vă pune la dispoziție o serie de arme destinate activității pe care doriți să o practicați, de la instrumente pentru vânătoare, pistoale cu bile, tir sportiv, până la autoapărare, niciuna dintre ele cu scop distructiv, sau care să genereze pericol. 

O altă categorie care poate prezenta interes pentru unii dintre dumneavoastră este pistolul cu bile din cauciuc, destinat autoapărării. Conceput la înalte standarde, fabricat din oțel reprezintă alegerea ideală care deservește scopului autoapărării. Este soluția ideală pentru a vă simți mereu apărat și în siguranță și în posibilitatea de a vă apăra în orice moment integritatea fizică, sau chiar viața. 

Scopul său nu este rănirea, mai ales nu în mod voit a persoanelor din jurul nostru; ea este o măsură de precauție pe care ne-o putem lua. Dacă până nu demult unii dintre noi eram înarmați doar cu gândul că este imposibil să fim agresați, sau molestați fizic, când acest lucru s-a întâmplat, am luat măsurile imperios necesare, sau am achiziționat pistolul doar pentru precauție. 

Persoanele interesate de acest tip de armă știu că aceasta se clasează în topul preferințelor în România, datorită acurateții folosirii ei, fiabilității, materialului rezistent din care a fost concepută și mai ales standardele ridicate care au facilitat apariția ei. Concepute în fabrica de armament militar SIA FORT Ucraina, respectând standardele militare de performanță.

Cele mai citite articole