Diverse

Top 3 cele mai potrivite flori pentru femeile romantice

Romantismul se manifesta prin sentimente profunde si empatie fata de ceilalti. Intrucat un buchet floral poate fi un cadou minunat pentru o persoana speciala din viata ta, din acest articol vei afla care sunt cel mai potrivite flori pentru femeile romantice si pe care le poti oferi cu ocazia Valentine’s Day sau a zilei de 8 Martie. 

Atunci cand vine vorba de alegerea florilor potrivite, fiecare femeie are propriile sale preferinte, deoarece stilul si personalitatea ei joaca un rol important intr-o astfel de alegere.

Acest articol te va ajuta sa descoperi ce flori sunt cele mai potrivite pentru femeile romantice. Speram ca informatiile oferite te vor inspira sa faci cele mai bune alegeri atunci cand cauti un cadou special pentru persoana iubita!

Care sunt cele mai potrivite flori pentru persoanele romantice? 

Florile sunt un simbol al iubirii si emotiilor, si pot fi oferite in mod special femeilor romantice. Un buchet sau un aranjament floral elegant arata spectaculos, si mai ales, are darul de a trimite un mesaj profund si emotionant. Din acest motiv, un astfel de dar este ideal pentru a te ajuta sa-ti exprimi cel mai bine sentimentele puternice de dragoste sau admiratie fata de o persoana draga.

Am pregatit pentru tine, grupate intr-un top 3 in randurile de mai jos, cele mai expresive si potrivite flori care pot sa declare iubirea sau devotamentul fata de cineva special din viata ta.

  • Trandafirii 

Cele mai citite articole

Trandafirul este una dintre cele mai populare flori utilizate pentru a exprima iubirea. Acesta este asociat dintotdeauna cu simbolulul romantismului, al iubirii si devotamentului. Exista mai multe culori potrivite pentru a oferi un buchet de trandafiri, de la rosu intens ce transmite pasiunea, la portocaliul care semnifica energie si curaj, la mov, despre care se spune ca transmite dragostea adevarata. Dincolo de culoare, conteaza foarte mult si felul in care florile sunt grupate pentru a crea o atmosfera romantica adecvata. Din acest motiv, poti alege dintr-o florarie online un aranjament aparte sau un buchet conceput pentru Ziua Indragostitilor, ambalat special intr-o cutie in forma de inima! 

  • Lisianthus

Lisianthus – sau Eustoma – este o floare eleganta, originara din zonele calde ale continentului american, asemanatoare ca forma cu niste mici trandafirasi roz. Forma si culorile sale delicate o fac sa exprime cat se poate de bine sentimente de apreciere si admiratie, de aceea este des utilizata in buchetele oferite persoanelor romantice si gratioase.

  • Crinul peruan

O alta planta delicata, originara din America de Sud este si Crinul peruan din familia Alstroemeriaceae, cu petale delicate si inflorescenta rotunda. Cromatica variaza de la roz si mov la galben sau portocaliu intens, iar daca persoana iubita este una vesela si romantica in acelasi timp, ii poti oferi un minunat buchet de flori cu trandafiri, hipericum, alstroemeria si solidago, in tonuri vibrante, care o va face sa zambeasca si ii va infrumuseta cu siguranta ziua!

Concluzie

Ti-am prezentat topul celor mai potrivite flori pentru a fi oferite cu o ocazie speciala unei femei romantice. Oricare dintre variantele pe care le alegi, intr-un buchet inmiresmat, te va ajuta sa-ti arati afectiunea și dragostea, incepand cu trandafirii in mai multe culori, pentru a transmite diferite mesaje emotionale, la flori mai exotice. Surprinde persoana draga cu un astfel de cadou deosebit, pe care il poti selecta dintr-o varietate de modele si culori disponibile!

Cele mai citite articole