Lifestyle

Extensii de gene curbura L sau N-M: care ți se potrivește?

Extensiile de gene fir cu fir sunt disponibile într-o diversitate de modele și curburi pentru a acoperi o paletă vastă de nevoi. În funcție de forma ochilor tăi, dimensiunile și curbura genelor naturale, dar și look-ul pe care ți-l dorești, anumite variante pot fi mai potrivite. Descoperă în continuare care sunt caracteristicile extensiilor de gene tip L și N-M și când este potrivită fiecare opțiune.

Caracteristicile extensiilor de gene curbura L

Extensiile de gene curbura L au o formă specială, care pornește cu o bază scurtă și dreaptă și formează un unghi accentuat către vârf. Această curbură distinctă le diferențiază de alte tipuri de extensii și poate oferi un efect de lifting al ochilor remarcabil. 

Extensiile de gene tip L sunt o alegere potrivită pentru persoanele cu ochi adânci, pleoape căzute sau ochi asiatici, deoarece permit o alungire vizuală a ochilor. De asemenea, aceste extensii pot fi o opțiune bună dacă îți dorești un look natural, dar totuși sofisticat, sau în cazul în care porți ochelari. Există câteva subcategorii ale acestei forme, precum curbura L+, care este mai accentuată în zona superioară sau cea LC, care urmează o tranziție mai lină în zona curburii.

Caracteristicile extensiilor de gene curbura N-M

Extensiile de gene tip N-M au un unghi de curbură mai deschis decât cele tip L, ceea ce le conferă un aspect mai natural. Datorită unei tranziții mai puțin accentuate între bază și vârf, extensiile N-M oferă un efect de lifting similar celor de tip L, însă pot fi mai versatile. Aspectul acestora se potrivește mai ales cu ochii de formă ovală sau rotundă. Dacă îți dorești gene mai lungi și o privire mai intensă, fără a obține un aspect prea dramatic, acest model poate fi ideal pentru tine.

Ce alte variante există?

Cele mai citite articole

Pe lângă extensiile de gene curbura L și N-M, există și alte variante care pot fi potrivite pentru tine. Iată câteva dintre cele mai populare modele:

  • curbura B – este una dintre cele mai naturale opțiuni și oferă un aspect subtil și elegant. Dacă ai gene drepte sau puțin curbate și vrei să îți accentuezi zona ochilor, aceasta variantă poate fi ideală;
  • curbura C – oferă un efect mai dramatic și poate fi potrivită dacă genele tale naturale sunt ușor curbate. Acest model se numără printre cele mai versatile și populare;
  • curbura D – este ideală dacă ai gene naturale arcuite și ochi mari. Cu acest model poți obține un look intens și seducător, potrivit pentru evenimente speciale.

În afară de curbură, extensiile de gene variază și în funcție de lungime, de la modele scurte și naturale, până la variante lungi și extravagante. Un tehnician specializat în aplicarea extensiilor de gene te poate ajuta să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine.

În concluzie, diferențele dintre extensiile de gene curbura L și N-M sunt destul de subtile, iar varianta ideală depinde în mare măsură de forma ochilor, dar și de preferințele tale și stilul dorit. Încearcă ambele opțiuni pentru a descoperi care ți se potrivește mai bine sau cere sfatul tehnicianului tău și bucură-te de un look seducător și plin de expresivitate!

Cele mai citite articole