Diverse

Pot femeile să meargă la frizerie pentru a se tunde?

Pot femeile să meargă la frizerie pentru a se tunde?

Sigur, nicio problemă. În timp ce mergeți la frizerie, însă, veți observa o diferență, deoarece femeile vor fi coafate de femei coafeze care sunt specializate în părul femeilor.

Ca regulă generală, atunci când o femeie are nevoie de o tunsoare rapidă, ea va alege o frizerie, nu?

Deși unele persoane ar putea să nu fie de acord, există mai multe motive care justifică această practică. Principalul avantaj pe care femeile îl au atunci când merg la o frizerie este prețul. Deoarece o frizerie este deținută de un bărbat, este obișnuit ca aceasta să le ceară bărbaților mai puțin pentru o tunsoare decât dacă aceasta ar fi fost făcută de un salon de înfrumusețare sau de un salon de cosmetică.

Poate că nu ați fost educată să gândiți „da”, dar răspunsul este un „da” categoric!  

În mod tradițional, frizerii erau locuri în care bărbații se puteau relaxa, juca cărți și discuta despre subiecte generale. Și, deși aceste lucruri nu prea se mai fac și astăzi la frizerii, nu mai este un loc de întâlnire „doar pentru bărbați”.  Asigurați-vă că vizitați frizeria în timpul zilei, deoarece unele frizerii sau barbershop-uri sunt închise duminica, iar majoritatea sunt închise după ora 20:00.  

Dacă sunteți de acord cu faptul că părul voastru este puțin mai scurt decât de obicei, atunci ar trebui să fiți în regulă să mergeți la frizerie pentru o tunsoare.

Ca o nota generala, frizerii sunt pentru bărbați și femei. Dar foarte multe persoane fac o presupunere că frizerii sunt doar pentru bărbați. Nu văd de ce femeile nu ar avea voie să meargă la o frizerie.  

Femeile pot să se tundă și chiar să se vopsească la o frizerie, la fel ca și bărbații.

Nu există nicio diferență în ceea ce privește îngrijirea care li se acordă femeilor, chiar dacă merg la o frizerie. O frizerie poate oferi toate tipurile de tunsori, inclusiv si toate tipurile de vopsele de păr.

Diferența dintre aceștia doi este formarea profesională. Un coafor este instruit în multe alte lucruri, cum ar fi: uscarea părului, colorarea, evidențierea, coafarea etc. Un frizer poate fi instruit doar taie părul.

Salon transilvania din Republicii 105, Cluj-Napoca, are etaje pentru barbati si femei, asadar fie ca ai nevoie de o frizerie in Cluj, sau doresti altceva, profesionistii salontului va poate ajuta in orice zi din saptamana, de luni pana duminica, poti consulta programul lor pe www.salontransilvania.ro

Femei Moderne

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!