Lifestyle

Tu ce părere ai despre parfumurile arăbești?

Arabii sunt recunoscuți în lumea întreagă pentru calitatea deosebită a parfumurilor pe care le produc.

Din ce se compun parfumurile arăbești?

Ingredientele utilizate în faimoasele parfumuri arăbești de damă sunt uleiuri parfumate extrem de concentrate, naturale, așa după cum americanii sunt deosebit de performanți în ceea ce privește obținerea de parfumuri fabricate în laboratoarele chimiștilor.

Utilizate de milenii, parfumurile arăbești au reprezentat mărfuri extrem de căutate în toată lumea, pentru că pot să fie compuse dintr-o mai mare varietate de mirodenii, ca și de uleiuri esențiale. Acestea sunt utilizate de iscusiții parfumieri orientali la fabricarea acestor parfumuri speciale, așa cum nu există nicăieri în Vest. Esențele sunt extrase atât din plante, cât și din diverse tipuri de lemn mirositor, ba chiar și din semințe de diferite tipuri.

Parfumurile tradiționale arabe sunt caracteristice, dar trebuie să fii un bun cunoscător al lor pentru a reuși ca să le recunoști rapid. Ele au de regulă o aromă extrem de puternică, care nu numai că durează ore întregi, dar se schimbă și cu timpul pe piele. Aceste mirosuri îmbătătoare sunt realizate cu uleiuri esențiale, fără adaos de alcool. Ele sunt atât de puternice, încât pot schimba ușor starea de spirit a unei persoane.

Din vechime parfumurile erau folosite de arabi pentru îngrijirea personală, dar și pentru aducerea unor arome deosebite în locuință.

Parfumurile arăbești se aplică cu multă moderație

Când alegi un parfum arabesc de damă, masculin sau unisex, este important să știi ce cantitate de parfum ar trebui să folosești, deoarece este destul de puternic și durează mult mai mult în timp comparativ cu un parfum european, indiferent cât de celebru ar fi acesta.

Cele mai citite articole

De pe site-ul dubaishop.ro puteți comanda un parfum arabesc de nișă care îți vor îmbunătăți în mod sigur starea de spirit și îți va conferi o mai mare încredere în tine însăți. Motivul? Puțină lume poartă un parfum arab deosebit, deci te vei simți mai frumoasă, mai sexi.

Diferențierea aromelor pe piele este rezultatul folosirii uleiurilor parfumate naturale. Parfumurile arabe se simt pe piele de la câteva ore până chiar câteva zile.

Parfumurile arabe, care se prezintă cel mai adesea sub formă de uleiuri esențiale foarte concentrate, se etalează treptat pe piele, datorită cărora le oferă proprietarului un parfum unic, extrem de personal.

Principalii producători de parfumuri arabe tradiționale provin din Dubai, Bahrain sau Arabia Saudită.

Oud este cel mai cunoscut parfum arab. Acest distilat obținut din ramurile de agar subtropical care se cultivă în India, Cambodgia și Indonezia este o componentă extrem de valoroasă și scumpă a parfumurilor. Parfumul său este un amestec de note vegetale și animale, cu o notă specifică. Alte ingrediente populare sunt lemnul de santal, mosc, chihlimbar, iasomie și șofran. Ele alcătuiesc compoziții parfumate grele, foarte persistente chiar și două zile.

Deși se spune că sunt mult prea tari ca miros pentru simțurile occidentalilor, parfumurile arabe nu sunt niciodată sufocante dacă sunt corect dozate.

Acestea pot fi purtate absolut în orice ocazie, nu neapărat doar seara. Există combinații de ingrediente misterioase, senzuale, calde, ușoare, răcoritoare, intense sau delicate. Totul este să te informezi înainte de a le alege și a le aplica pe corp.

Fiecare parfum arab spune o poveste, nu este niciodată inert, neutru. Încearcă mai multe tipuri, până îl găsești pe acela care ți se potrivește cu adevărat. Pentru că până la urmă îl vei găsi.

Cele mai citite articole