Diverse

Se apropie aniversarea relației voastre? Iată câteva idei inspirate de cadouri!

Astăzi ne-am gândit să dăm o mână de ajutor cuplurilor care urmează să aniverseze un moment special al relației, dar sunt în pană de idei la capitolul cadouri. Îți propunem să uiți de cadourile materiale și să îi oferi partenerului o experiență pe care nu o va uita niciodată. Dacă optezi pentru un cadou aniversare cuplu, te vei bucura și tu alături de partener – este o ocazie bună de a vă cunoaște limitele și de a vă apropia și mai mult. Iată câteva idei de cadouri romantice, dar și pline de adrenalină:

1. Salt cu parașuta

Dacă faceți parte din categoria cuplurilor care tânjesc după adrenalină, un salt cu parașuta poate fi cel mai bun cadou pentru aniversarea relației. Veți sări în tandem alături de profesioniști de la 4.000 metri și veți trăi cele mai tari senzații din viața voastră. Dacă sunteți suficienți de curajoși pentru a lua în considerare această idee de cadou, deja ați făcut primul pas. Urmează un curs intensiv de parașutism cu instrucțiile din partea profesioniștilor și marele salt. Nu există o experiență mai frumoasă decât să te simți ca un fulg care plutește în bătaia vântului. În același timp, adrenalina îți pompează la maxim în vene, amplificând și mai mult această senzație. 

2. Echitație și tir cu arcul

Cele mai citite articole

O altă experiență pe care o recomandăm cuplurilor este o escapadă în Covasna pentru echitație și tir cu arcul. Acest cadou este ideal pentru iubitorii de cai și o ocazie perfectă de a interacționa cu ei – de altfel, echitația este un sport recunoscut pentru conexiunea puternică care se stabilește între om și animal. Escapada la Covasca poate fi o experiență ce își pune amprenta pe relația voastră pentru că în urma orelor de echitație veți învăța că la baza oricărui parteneriat stă comunicarea. După ce învățați să călăriți, vă puteți aventura și în zona de tir cu arc pentru a testa cât de îndemânatici sunteți. La finalul celor 2 zile petrecute aici, veți fi mai relaxați și cu gândul la următorul cadou de cuplu pe care vi-l veți face.

3. City break lângă Brașov și circuit cu ATV-ul

Un city break lângă unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe din România este un cadou inspirat pe care vi-l puteți face la aniversarea unui moment special al relației. Partea bună este că nu trebuie să vă ocupați de nimic – organizăm noi totul de la A la Z. Iar pentru a condimenta puțin plimbarea și relația, ne-am gândit să includem și un circuit off-road amețitor cu ATV-ul – pare mai mult un cadou bărbați, însă traseul poate fi parcurs în doi fără niciun fel de problemă. Și acum adevăratul test al relației: cine se va descurca cel mai bine pe circuit? După această experiență plină de adrenalină vă puteți relaxa la piscină sau la jacuzzi într-o locație de vis, iar această aniversare se va transforma într-una de povestit nepoților.

Astfel de experiențe inedite reprezintă amintiri prețioase de care vă veți aminti întotdeauna, așa că, învingeți-vă frica și lăsați adrenalina să vă poarte pe culmi nebănuite!

Cele mai citite articole