Diverse

Utilizarea eficienta a microfoanelor spion

Camerele de supraveghere si microfoane spion au fost utilizate cu multi ani in urma pentru a monitoriza spatiile de afaceri si pentru a urmari cu atentie locurile publice. Dar pot pierde timp si din spatiul de stocare atunci cand inregistreaza scene goale, tocmai de aceea avand in vedere faprul ca tehnoloia este in plina ascensiune au aparut pe piata microfoanele care pornesc la semnanului unui senzor.

Ce sunt microfoanele spion?

Microfonul spion este un dispozitiv care va va permite sa efectuati toate inregistrarile audio necesare cu usurinta. Cu o tehnologie de ultima generatie, pitita discret, dar sigur in acest revolutionar dispozitiv de inregistrare, veti obtine intotdeauna inregistrari de inalta calitate, care ofera cea mai lunga durata de viata a bateriei din toate inregistratoarele audio. Microfonul spion este incredibil de usor de utilizat, intrucat sunetul se activeaza automat ca urmare a unui semnal oferit de senzor. De asemenea, exista numeroase dispozitie de inregistrare, microfoane spion fara fir cu mai multe forme, cum ar fi pixuri, memorii USB si multe altele.

Partea tehnologice

In ceea ce priveste partea tehnologica, microfoanele spion sunt printre cele mai eficiente de pana la ora actuala, intrucat vorbim despre dispozitive de mici dimensiuni, care sunt dotate in general cu o cartela GSM, sau sunt dotate cu senzori, ce pot fi amplasate in orice loc, in asa fel incat sa nu fie vazute de nimeni. Cu ajutorul acestora puteti supraveghea absolut orice, atat in masina, cat si in birou.

Pentru verificari, este de ajuns ca o persoana sa sune de pe numarul propriu, pe cel al cartelei respective, astfel incat in acest fel se obtine acces asupra informatiilor. Putem spune ca este una din cele mai rentabile si eficiente metode de a obtine anumite informatii calitative.

Functii

In ciuda faptului ca acest microfoane spion nu dispun de numeroase functii, aparent este necesar ca ele sa dispuna de optiunea CALL. In momentul in care o persoana utilizeaza telefonul sunt detectate sunetele si apoi se apeleaza anutomat numarul celor care au instalat microfoanele spion. Sunt anumite caracteristici care trebuie sa fie setate inainte ca, aceste microfoane sa fie montate. Astfel, in ceea priveste dB, ideal este setarea cuprinsa intre 40 – 45 dB, valoare normala pentru furnizarea unei conversatii.

Parametri de functionare

Referitor la raza de actiune a microfoanelor spion si autonomie, este necesar sa fie asigurata o raza de detectare pentru activare vocala, de cel putin 15 metri. Daca doriti sa amplificati atat raza de actiune, cat si autonomia, ei bine, in aceasta situatie trebuie sa va achizitionati o antena de amplificare, care are rolul de a ajuta microfoanele sa inregistreze chiar si de la o distanta cuprinsa intre 100– 250 de metri, din locul in care ele sunt montate.

Femei Moderne

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!