Lifestyle

Vrei să ai un corp de vis și să te simți mai bine în propria piele? Top 3 metode rapide și eficiente fără să mergi la sală

Odată cu venirea verii, presiunea de a avea o siluetă și un corp tonifiat crește semnificativ. Îți dorești să arăți bine în costumul de baie sau în rochia preferată, dar când te privești în oglindă începi să regreți că nu te-ai apucat de sală din timp? A avea un corp perfect nu mai este un vis îndepărtat datorită progreselor în tehnologie și a metodelor eficiente de pierdere în greutate. 

Iată top 3 soluții care chiar funcționează:

  1. Remodelarea corporală 

Modelarea corpului nu mai înseamnă doar diete drastice și sport. Există numeroase tratamente precum cel anticelulitic, de reducere a țesutului adipos cu radiofrecvență sau drenaj limfatic care asigură rezultate vizibile și de lungă durată. Un tratament de remodelare corporală la Esteva Institute te poate ajuta să scapi de grăsimea de pe șolduri, abdomen, coapse sau alte părți ale corpului după doar câteva ședințe, într-un mod non-invaziv și confortabil, realizat cu echipamente de ultimă generație, fără niciun efort depus din partea ta. Așadar, dacă nu ești o fană a sportului aceasta metodă poate fi soluția perfectă pentru tine. Tot ce trebuie să faci e să programezi o consultație cu un specialist și să te asiguri că urmezi tratamentul potrivit nevoilor tale. 

Sursa foto: Estevainstitute.ro

  1. Hidratarea zilnică 

Hidratarea corespunzătoare este esențială pentru sănătatea generală, dar poate avea, de asemenea, un rol important în procesul de tonifiere al corpului. De exemplu, încearcă să bei un pahar cu apă cu 20-30 de minute înainte de masă pentru a reduce aportul caloric. Acest lucru va contribui la o senzație de sațietate, ceea ce te poate ajuta să mănânci mai puțin.  Pe de-o parte, consumul de apă ajută și la accelerarea metabolismului, ceea ce înseamnă că organismul tău va arde mai multe calorii decât de obicei. Pe de altă parte, toxinele din organism se elimină mult mai ușor, iar o detoxifiere devine vizibilă și în aspectul general al corpului, sprijinind totodată pierderea în greutate sau tonifierea. De asemenea, evită consumul de alcool, deoarece are un indice caloric extrem de ridicat.

Cele mai citite articole

Poză de engin akyurt pe  Unsplash.com

  1. Mersul pe jos 

„Mersul pe jos face piciorul frumos” este o vorbă cât se poate de adevărată, dar mai mult de atât, a fost demonstrat științific că plimbările contribuie semnificativ la arderea caloriilor și pot ajuta în scăderea în greutate. Spre deosebire de exercițiile fizice care necesită un efort mult mai mare, mersul pe jos poate fi o activitate simplă și benefică integrată cu ușurință în treburile zilnice. Încearcă să mergi pe jos la muncă, la cumpărături sau când scoți copiii de la școală, să alegi urcatul și coborâtul scărilor în locul liftului. Poți crește numărul de pași la aproximativ 10.000, viteza de mers și timpul de plimbare, iar efectele pozitive nu vor întârzia să apară.

Poză de Amy Tran pe Unsplash.com

Așadar, obținerea unui corp de vis fără a merge la sală este posibilă prin metode eficiente și accesibile. Tratamentele de remodelare corporală oferă soluții non-invazive și rapide pentru a scăpa de grăsimea nedorită, în timp ce hidratarea adecvată ajută la accelerarea metabolismului și la detoxifierea organismului. În plus, mersul pe jos reprezintă o activitate ușor de integrat în rutina zilnică, având beneficii semnificative asupra sănătății și aspectului fizic. Adoptând aceste practici, vei putea să arăți și să te simți mult mai bine în propria piele, fără efortul suplimentar al antrenamentelor intense.

Cele mai citite articole