Diverse

3 lucruri de care sa tii cont atunci cand inchiriezi spatiul de birouri

In contextul actual, exista o multime de firme care au tendinta de a se extinde, situatie in care au nevoie, implicit, de un spatiu de desfasurare mai mare, astfel incat sa gazduiasca un numar mai mare de angajati. Cele mai multe astfel de firme presteaza servicii care solicita birouri ca spatii de desfasurare, iar antreprenorii ale caror afaceri se afla in plina expansiune se orienteaza catre locuri spatioase.

Pentru efectuarea unei alegeri potrivite, exista cateva aspecte de care trebuie sa se tina cont, astfel incat alegerea sa fie adecvata cerintelor angajatorului, dar si a angajatilor. 

1. Pozitionarea biroului

Cu cat spatiul de birouri este mai accesibil in ceea ce priveste pozitionarea sa in oras, cu atat va exista un numar mai mare de candidati care sa isi doreasca sa participe la interviu. Se recomanda ca locul sa fie cat mai linistit, inconjurat de verdeata, de o statie de autobuz si de magazine alimentare. De exemplu, cei care cauta spatii de birouri de inchiriat Cluj, isi pot indrepta atentia catre centrul orasului, fiind punctul de acces si de legatura cu multe magazine alimentare, restaurante si statii de autobuz.

2. Dimensiunea spatiului biroului

Cele mai citite articole

Cei interesati care vor sa gaseasca un birou mai spatios decat cel anterior, trebuie sa se asigure ca spatiul este mai generos cu cativa metri patrati, in functie, bineinteles, de echipamente si de numarul de angajati. Astfel, unul dintre cele mai importante criterii in ceea ce priveste alegerea unui birou de inchiriat Cluj consta chiar in dimensiunea locului.

3. Stabilirea unui buget

Inainte de a verifica variantele disponibile pe site-urile de anunturi, un aspect de care trebuie sa se tina cont este stabilirea unui anumit buget care sa nu fie depasit sub nicio forma. Mereu vor exista mai multe variante si mai ieftine, dar si mai costisitoare.

Astfel, inainte de a alegerea unui spatiu de birouri potrivit pentru o firma in plina expansiune, conteaza foarte mult sa se tina cont de variantele mentionate anterior in articol. De asemenea, in ceea ce priveste dimensiunea spatiului, este important sa se aiba in vedere si planul de viitor. Daca se preconizeaza o crestere substantiala a firmei care solicita un numar mai mare de angajati, este necesar ca spatiul inchiriat sa fie cat mai spatios.

Cele mai citite articole