Sanatate

Controlul stomatologic – cât este de necesar să vă vizitați medicul stomatolog la un control de rutină?

Dacă vă gândiți la implanturi dentare fast&fixed pentru a înlocui spațiul liber lăsat de un dinte care v-a căzut sau pe care l-ați extras din diverse motive, va recomandăm să căutați răspunsuri la câteva întrebări precum: Sunt cea mai bună opțiune pentru mine? Vor arăta natural aceste implanturi dentare fast&fixed și se vor integra imediat cu restul danturii?

În speranța că va putem ajuta, va invitam sa parcurgeți acest articol pentru a descoperi tot ce trebuie să știți legat de aceste implanturi dentare fast&fixed.

Implanturile dentare fast&fixed au un aspect natural

Odată ce un implant dentar este montat cu dinte protetic, rezultatul pare complet natural. Dintele protetic se așază la nivelul gingiei, așa că nimeni nu va putea vedea care sunt dinții dumneavoastră reali și care dintre aceștia sunt implanturi.

Implanturile dentare au același comportament ca dinții naturali

Unul dintre cele mai mari beneficii ale implanturilor dentare este că acestea se comportă ca niște dinți naturali. Deoarece implantul dentar este ancorat ferm în osul maxilarului, la fel ca o rădăcină naturală, acest lucru îi conferă falsului dinte stabilitate.

Implanturile dentare pot preveni pierderea osoasă

Unul dintre efectele secundare ale pierderii unui dinte este că, de asemenea, începeți să pierdeți masa osoasă în jurul zonei dintelui lipsă. Acest lucru se datorează faptului că nu mai există o rădăcină acolo pentru a încuraja întărirea osului. Prin plasarea unui implant dentar în osul maxilarului, acesta stimulează creșterea osoasă nouă printr-un proces numit osteointegrare. Acest lucru poate ajuta la prevenirea viitoarei pierderi osoase.

Cele mai citite articole

Implanturile dentare îți susțin structura feței

Pierderea dinților poate restructura aspectul feței, făcându-l mai bătrânicios și nenatural. Dacă vă mențineți oasele maxilarului puternice, implanturile dentare vă pot ajuta să vă păstrați structura naturală feței.

Implanturile dentare nu vor limita ceea ce mâncați

Una dintre cele mai mari plângeri asociate cu pierderea dinților sau purtarea protezelor dentare este că oamenii trebuie să modifice ceea ce mănâncă, deoarece acele proteze dentare nu le oferă stabilitatea unui dinte natural.

Odată ce implanturile dentare sunt stabile, majoritatea oamenilor pot mânca și bea orice doresc.

Implanturile dentare sunt ușor de îngrijit

Implanturile dentare fast&fixed sunt ușor de îngrijit, deoarece necesită aceeași îngrijire ca un dinte natural, adică perierea și folosirea aței dentare cel puțin de două ori pe zi și controale dentare regulate. Mulți oameni cred că, deoarece implanturile lor nu sunt realizate din materiale organice, nu trebuie să fie curățate, dar acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. La fel ca dinții naturali, implanturile dentare pot încă atrage tartrul, boli gingivale și infecții fără îngrijirea potrivită.

Cu multe situații neplăcute se pot confrunta și copiii din cauza unei îngrijiri superficiale a dinților. De cele mai multe ori, acestora le trebuie un aparat dentar copii pentru a-și îndrepta dinții și pentru a-i determina să fie puternici și sănătoși. Dacă dantura acestora este lăsată în voie, este foarte probabil ca după o anumită vârstă, după ce vor crește, să își piardă dinții.

Protejarea propriilor dinți și vizitarea medicului stomatolog pentru un control de rutină este cea mai bună variantă pe care o puteți folosi pentru o dantură sănătoasă, chiar și atunci când simțiți că nu este nevoie de acest lucru. Bacteriile acționează în timp și doar un specialist poate preveni situații și afecțiuni mult mai grave care pot apărea.

Cele mai citite articole