Moda

Topul celor mai confortabile tipuri de pantofi pentru ziua nunții

Te pregătești pentru cea mai frumoasă zi din viața ta, dar îți este teamă că picioarele te vor trăda? Nici nu poți să te superi pe ele, având în vedere că este vorba despre o zi lungă, în care vei merge foarte mult, vei dansa și, în general, nu prea vei sta jos. Din acest motiv trebuie să alegi o pereche de pantofi cât mai confortabili, care să includă cele trei elemente principale: material de calitate, toc mic și model lejer. 

De asemenea, căptușeala din interior contează foarte mult, așa că optează doar pentru materiale moi, naturale, care absorb transpirația. Nu uita să testezi pantofi după ce îi cumperi, atât prin casă, dar și în exterior, astfel încât să eviți orice surprize neplăcute în ziua nunții. 

Cele mai confortabile modele de pantofi

  1. Balerinii

Aceștia sunt, cu siguranță, cea mai grozavă alegere pentru picioarele tale.Chiar dacă nu pot fi asociați cu idealul de pantofi de mireasă, multe persoane îi aleg pentru a face față cu succes orelor lungi în care trebuie să stea în picioare. Una dintre variantele de compromis este ca balerinii să fie perechea de schimb, pentru atunci când vrei un moment de respiro sau când știi că vei participa la un moment important al evenimentului. 

  1. Sandalele

Ideal cu tocul cât mai mic, sandalele sunt una dintre variantele confortabile pentru a fi purtate în ziua nunții. Indiferent dacă sunt cu barete, cu vârful închis ori deschis, sandalele sunt preferate în orice sezon, dar mai ales vara. Deoarece sunt foarte elegante, lăsând să se vadă piciorul fără ciorap, sandalele sunt recomandate în special la rochiile mai scurte. 

  1. Stiletto cu toc de maxim 5 cm

Cele mai citite articole

Pantofii stiletto reprezintă maximum de eleganță când vine vorba despre ținuta de mireasă. Cu toate acestea, ei sunt evitați deoarece sunt foarte incomozi, având vârful ascuțit și tocul înalt și subțire. Cu toate acestea, atunci când sunt realizați din materiale naturale, cum este și pielea, ei pot fi purtați cu succes o noapte întreagă, dar cu o singură condiție: tocul să nu aibă mai mult de 5 cm. Vei fi surprinsă cât de bine arată în picior și cât de frumos vor completa ținuta pe care ai ales-o cu atâta grijă. 

  1. Pantofi sport

Converșii albi sunt una dintre alegerile îndrăznețe pentru o rochie de mireasă. Dacă îți place stilul mai nonconformist ori dacă vrei să ai de rezervă o pereche de încălțări cu adevărat comode, alege o pereche de pantofi sport, iar ringul de dans va fi al tău toată noaptea. 

  1. Bocanci

La fel de neconformiști precum pantofii sport, bocancii sunt ideali pentru rochiile de mireasă scurte, eventual cu fustă din tul. Contrastul dintre fluiditatea fustei și rigiditatea bocancilor este unul foarte interesant, iar pentru completarea ținutei poți opta pentru o geacă de piele cu multe fermoare. Chiar dacă rochia de mireasă va fi albă, poți alege o pereche de bocanci negri, asortați cu geacă de piele și o geantă tip poștaș. 

În final, trebuie să spunem că nu există o pereche de pantofi care să se potrivească perfect tuturor persoanelor. Din acest motiv este important să cumperi pantofi care să vină bine în picioare, să fie confortabili, comozi și cu tocul potrivit. Poți adăuga pe lista de calități și versatilitatea, astfel încât să poți include pantofii de mireasă și în alt gen de ținute, la evenimente viitoare. 

Ține cont de recomandările de mai sus, iar alegerea pantofilor ideali pentru ziua nunții tale nu va mai fi o misiune atât de complicată. Nu uita ca după ce îi cumperi, să îi porți cât mai mult, astfel încât să te obișnuiești cu ei până la momentul evenimentului. 

Cele mai citite articole